Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Glutenfrie kuvertbrød

Enkel
1t 30min

Små fristende rundstykker som smaker deilig av anis og er supre å ha med på tur eller servere til ostefatet. Dersom du ikke ønsker kryddersmaken kan du selvfølgelig sløyfe den.

3.7
(45)
Glutenfrie kuvertbrød

porsjoner

1

50 g
gjær
5 dl
TINE® Fettfri Skummetmelk (evt. vann eller soya havredrikk)
2 ss
olje
0.5 dl
linfrø
1 ts
salt
2 ts
hel anis (evt. fennikel)
3 dl
jyttemel
450 g
glutenfritt mel (ca.)

Slik gjør du

Tips

Tenk på at ulike glutenfrie melsorter oppfører seg forskjellig, så du må prøve deg fram. Disse bollene kan også bakes med vanlig hvetemel. Bruk da 8 1/2 dl hvetemel (ca. 510 gram).

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter