Herlig bakverk som vil få ben å gå på! Denne solskinnskringlen er virkelig fylt med smak av solskinn. Kombinasjonen appelsin, mandel og vanilje smaker nydelig, og med den lekre, gylne fargen ser den så fristende ut at alle må ha en bit.
Når man baker gjærdeig er det svært viktig å ikke få den for tykk. Bruk derfor minste mengde mel i utgangspunktet og juster deigen etter hvert med mer mel. Det er lettere å få en gjærdeig passe når den er for løs enn det motsatte.
Solskinnskringle
Middels
1t 30min
Herlig bakverk som vil få ben å gå på! Denne solskinnskringlen er virkelig fylt med smak av solskinn. Kombinasjonen appelsin, mandel og vanilje smaker nydelig, og med den lekre, gylne fargen ser den så fristende ut at alle må ha en bit.
Når man baker gjærdeig er det svært viktig å ikke få den for tykk. Bruk derfor minste mengde mel i utgangspunktet og juster deigen etter hvert med mer mel. Det er lettere å få en gjærdeig passe når den er for løs enn det motsatte.