Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Kardemommesnurrer

Middels
1t 30min

Kardemommesnurrer eller boller med krydder i svingene - kjært barn har mange navn. Kardemommeboller smaker alltid godt og egner seg også veldig godt til å fryse ned. Dermed har du noe godt på lur dersom du skulle få overraskende besøk.

4
(164)
Kardemommesnurrer

porsjoner

1

Grunndeig søt gjærbakst:

50 g
gjær
½ ts
salt
1.25 dl
sukker (ca.100g)
1 ½ ts
malt kardemomme
1 stk
egg
12 dl
hvetemel (ca.)

Pensling:

1 stk
sammenvispet egg

Fyll :

100 g
TINE® Meierismør (romtemperatur)
1 dl
sukker
2 ts
malt kardemomme

Pensling og dryss:

1 stk
egg
4 ss
perlesukker

Slik gjør du

Tips

Ved all gjærbakst er det viktig å bruke minste mengde mel. Det er lettere å justere deigen til passe konsistens med mer mel om den er for løs, enn det motsatte.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter