Sjokolade- og peanøttmuffins

Sjokolade- og peanøttmuffins

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 40 min
Glad i kombinasjonen av søtt og salt? Da anbefaler vi deg å prøve denne oppskriften på sjokolade- og peanøttmuffins. De er enkle å lage, og passer godt både til liten og stor. Men pass deg, de er farlig gode...

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g TINE Meierismør
1 ½ dl sukker
3 stk egg
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett eller annen melk
100 g mørk sjokolade
2 dl salte peanøtter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C, og finn frem muffinsformer og/eller muffinsbrett. Oppskriften holder til 12-15 muffins.
    2. Visp smør og sukker lett og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Bland mel og bakepulver, og rør det i deigen. Ha i melk.
    3. Hakk sjokolade og peanøtter, og rør inn i deigen.
    4. Fordel deigen i formene, ¾ fulle. Bruker du muffinsbrett, er det lurt å sette muffinsformer oppi, før du heller i deigen.
    5. Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.
Tips!

Muffinsene kan fryses.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Andrine

    5 år siden
    I "slik gjør du" har dere glemt å si at vi skal ta oppi melk.

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Andrine, Takk for tilbakemelding, feilen er nå rettet opp! Håper muffinsene ble gode.

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat