Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Maismuffins med innbakt Jarlsberg® nøttepesto smaker kjempegodt og passer til lunsjen, ute på tur eller når du får uventede gjester på besøk.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Kraftige muffinsformer

Maismuffins

2 stk egg
2 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ dl hvetemel
3 dl maismel
1 ss sukker
3 ts bakepulver
1 ts salt
¼ ts hvit pepper
4 ss mykt TINE Meierismør
100 g Jarlsberg® Original

Nøttepesto

5 ss olivenolje
1 potte bladpersille
1 stk hvitløksfedd
1 dl valnøtter
½ dl cashewnøtter
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen ved 220°C. Pisk sammen egg og melk. Bland sammen hvetemel, maismel, sukker, bakepulver, salt, pepper og smør i en egen bolle. Tilsett så eggeblandingen og rør. Fordel røren i muffinsformer. Bruk gjerne den amerikanske, kraftige sorten så står de bedre.
    2. Skjær osten i biter og trykk dem ned i røren. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. Du kan også bake brødet i en stor form, ca 20 cm i omkrets.
  1. Nøttepesto

    1. Hakk hvitløk. Bland sammen olivenolje, bladpersille, hvitløk, valnøtter, cashewnøtter, salt og pepper.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat