
Havremuffins med krem og jordbær
Herlige porsjonskaker basert på havregryn, toppet med krem og jordbær. Oppskriften holder til 8-10 muffinsformer.

Ingredienser
Antall porsjoner
Muffins
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør i en kjele og rør i sukker, sirup, havregryn, mel, bakepulver og salt.
- 2
Fordel røren i små muffinsformer av papir som settes i muffinsstekebrett. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til de er gylne.
- 3
Trykk til en liten fordypning i midten av kakene når de kommer ut av ovnen. Ta kakene ut av papirformene og avkjøl på rist.
Fyll
- 4
Visp fløte til krem sammen med vaniljesukker. Fordel kremen i kakens fordypninger. Rens jordbær og del i biter. Fordel jordbær oppå kremen.
Tips
Bringebær og blåbær passer også fint på disse kakene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



