
Havreformer med krem og jordbær
- Enkel
- 30 min
Herlige porsjonskaker basert på havregryn, toppet med krem og jordbær. Oppskriften holder til 8-10 muffinsformer.

Ingredienser
Muffins
200 g | TINE Meierismør |
4 ss | sukker |
4 ss | lys sirup |
4 dl | havregryn |
2 dl | hvetemel |
1 ts | bakepulver |
¼ ts | salt |
Fyll
2 dl | TINE Kremfløte |
1 ts | vaniljesukker |
½ l | jordbær |


Slik gjør du det
-
-
Smelt smør i en kjele og rør i sukker, sirup, havregryn, mel, bakepulver og salt.
-
Fordel røren i små muffinsformer av papir som settes i muffinsstekebrett. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til de er gylne.
-
Trykk til en liten fordypning i midten av kakene når de kommer ut av ovnen. Ta kakene ut av papirformene og avkjøl på rist.
-
-
Fyll
-
Visp fløte til krem sammen med vaniljesukker. Fordel kremen i kakens fordypninger. Rens jordbær og del i biter. Fordel jordbær oppå kremen.
-

Tips!
Bringebær og blåbær passer også fint på disse kakene.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer