Havreformer

Havreformer med krem og jordbær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Herlige porsjonskaker basert på havregryn, toppet med krem og jordbær. Oppskriften holder til 8-10 muffinsformer.

Antall porsjoner

Ingredienser

Muffins

200 g TINE Meierismør
4 ss sukker
4 ss lys sirup
4 dl havregryn
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
¼ ts salt

Fyll

2 dl TINE Kremfløte
1 ts vaniljesukker
½ l jordbær

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en kjele og rør i sukker, sirup, havregryn, mel, bakepulver og salt.
    2. Fordel røren i små muffinsformer av papir som settes i muffinsstekebrett. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til de er gylne.
    3. Trykk til en liten fordypning i midten av kakene når de kommer ut av ovnen. Ta kakene ut av papirformene og avkjøl på rist.
  1. Fyll

    1. Visp fløte til krem sammen med vaniljesukker. Fordel kremen i kakens fordypninger. Rens jordbær og del i biter. Fordel jordbær oppå kremen.
Tips!

Bringebær og blåbær passer også fint på disse kakene.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat