Oppskrift på havreformer
0

Havreformer med krem og jordbær

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Herlige porsjonskaker basert på havregryn, toppet med krem og jordbær. Oppskriften holder til 8-10 muffinsformer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Muffins

200 gTINE Meierismør
4 sssukker
4 sslys sirup
4 dlhavregryn
2 dlhvetemel
1 tsbakepulver
¼ tssalt

Fyll

2 dlTINE Kremfløte
1 tsvaniljesukker
½ ljordbær

Slik gjør du det

  • Muffins

    1. Smelt smør i en kjele og rør i sukker, sirup, havregryn, mel, bakepulver og salt.
    2. Fordel røren i små muffinsformer av papir som settes i muffinsstekebrett. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til de er gylne.
    3. Trykk til en liten fordypning i midten av kakene når de kommer ut av ovnen. Ta kakene ut av papirformene og avkjøl på rist.
  • Fyll

    1. Visp fløte til krem sammen med vaniljesukker. Fordel kremen i kakens fordypninger. Rens jordbær og del i biter. Fordel jordbær oppå kremen.

Tips:

Bringebær og blåbær passer også fint på disse kakene.

Kommentarer