Finfine muffins

Finfine muffins

16
  • Enkel
  • 30 min
Muffins er alltid populært, og her har du oppskriften på en enkel variant fylt med deilig vaniljekrem. Pynt muffinsene med det du ønsker, for eksempel friske bær, hakkede nøtter eller revet sjokolade.

Ingredienser

100 g TINE Meierismør
3 stk egg
2 dl sukker
1 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller annen melk
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
½ l Piano® Original Vaniljekrem (1 pakke)

Slik gjør du det

    1. Av denne oppskriften får du 12-15 muffins.
    2. Sett stekeovnen på 225 °C, og finn frem muffinsformer og eventuelt muffinsbrett.
    3. Smelt smøret. Visp egg og sukker luftig. Rør i melk og smeltet smør. Bland i mel og bakepulver og rør om.
    4. Fyll muffinsformene 3/4 fulle. Stek midt i ovnen i ca 15 minutter.
    5. Avkjøl. Skjær toppen av hver muffins, og lag en grop som fylles med vaniljekrem. Pynt med noe godt.
Tips!

Klipp av et hjørne på pakken, og fyll vaniljekrem rett i muffinsene.

Kommentarer

  • Sigrid

    15 dager siden
    Kan man bruke oppskriften uten vaniljekrem?

     (1)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      12 dager siden
      Hei Sigrid!

      Det er bare å sløyfe vaniljekremen om du ønsker det, ja! :)

       (1)


  • Cecilie

    7 måneder siden
    Disse var utrolig gode! Men man kan greit kutte mengden mel til 3dl, da blir de enda lettere og luftigere, i tillegg tilsette 1,5 ts vaniljesukker, så smaker de perfekt!

     (2)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      7 måneder siden
      Hei Cecilie!

      Godt tips! oppskrifter trengs ikke følge slavisk. Alltid spennende å prøve nye løsninger. God bakst!

       (2)


  • Mr Even

    8 måneder siden
    Se godt ut men ikke smakt

     (3)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      8 måneder siden
      Anbefaler å smake :)

       (2)


  • Ragnhild

    1 år siden
    Skal man doble eggene når man dobler oppskriften?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Ragnhild,

      Om du dobler oppskriften dobler du også eggene:) Lykke til!

       (0)


  • Siri

    4 år siden
    Hei jeg skal lage 30 muffins til en fest jeg bare lurte på om det var stor muffinsformer eller småe

     (2)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei Siri, I denne oppskriften så brukte vi medium muffinsformer, så jeg ville nok brukt store, om jeg deg. Lykke til :)

       (0)


  • stine charlotte

    4 år siden
    Veldig gode muffins! De funker også veldig godt uten vaniljekrem inni men med sjokolade smørkrem på toppen♥ Anbefales?

     (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei Stine Charlotte, Tusen tall for hyggelig tilbakemelding :)

       (0)


  • Kari

    5 år siden
    skal du doble bakepulvermengden når du dobler oppskriften?

     (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Kari, Dobler du oppskriften, holder det med 3 ts bakepulver :) God baking!

       (1)


  • Ingunn

    5 år siden
    Hei, eg reknar med at det er 3 egg og ikkje 3 dl?

     (1)

    • Oda Smeby Christensen, Matfaglig rådgiver

      5 år siden
      Det stemmer, Ingunn. :) Takk for tilbakemeldingen - vi retter.

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat