Finfine muffins

Finfine muffins

Kommentarer 10
  • Enkel
  • 30 min
Muffins er alltid populært, og her har du oppskriften på en enkel variant fylt med deilig vaniljekrem. Pynt muffinsene med det du ønsker, for eksempel friske bær, hakkede nøtter eller revet sjokolade.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g TINE Meierismør
3 stk egg
2 dl sukker
1 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller annen melk
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
½ l Piano Vaniljekrem (1 pakke)

Slik gjør du det

    1. Av denne oppskriften får du 12-15 muffins.
    2. Sett stekeovnen på 225 °C, og finn frem muffinsformer og eventuelt muffinsbrett.
    3. Smelt smøret. Visp egg og sukker luftig. Rør i melk og smeltet smør. Bland i mel og bakepulver og rør om.
    4. Fyll muffinsformene 3/4 fulle. Stek midt i ovnen i ca 15 minutter.
    5. Avkjøl. Skjær toppen av hver muffins, og lag en grop som fylles med vaniljekrem. Pynt med noe godt.
Tips!

Klipp av et hjørne på pakken, og fyll vaniljekrem rett i muffinsene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ragnhild

    1 måneder siden
    Skal man doble eggene når man dobler oppskriften?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 måneder siden
      Hei Ragnhild,

      Om du dobler oppskriften dobler du også eggene:) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Siri

    3 år siden
    Hei jeg skal lage 30 muffins til en fest jeg bare lurte på om det var stor muffinsformer eller småe

    Kommenter  (3)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Siri, I denne oppskriften så brukte vi medium muffinsformer, så jeg ville nok brukt store, om jeg deg. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


  • stine charlotte

    3 år siden
    Veldig gode muffins! De funker også veldig godt uten vaniljekrem inni men med sjokolade smørkrem på toppen♥ Anbefales?

    Kommenter  (4)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Stine Charlotte, Tusen tall for hyggelig tilbakemelding :)

      Kommenter  (0)


  • Kari

    4 år siden
    skal du doble bakepulvermengden når du dobler oppskriften?

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Kari, Dobler du oppskriften, holder det med 3 ts bakepulver :) God baking!

      Kommenter  (1)


  • Ingunn

    4 år siden
    Hei, eg reknar med at det er 3 egg og ikkje 3 dl?

    Kommenter  (3)

    • Oda Smeby Christensen, Matfaglig rådgiver

      4 år siden
      Det stemmer, Ingunn. :) Takk for tilbakemeldingen - vi retter.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat