Sjokolade- og peanøttmuffins
Glad i kombinasjonen av søtt og salt? Da anbefaler vi deg å prøve denne oppskriften på sjokolade- og peanøttmuffins. De er enkle å lage, og passer godt både til liten og stor. Men pass deg, de er farlig gode...
Enkel•40 min•1 personer
Ingredienser
- 100 g TINE® Meierismør
- 1.5 dl sukker
- 3 stykk egg
- 4 dl hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett, eller annen melk
- 100 g mørk sjokolade
- 2 dl salte peanøtter
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C, og finn frem muffinsformer og/eller muffinsbrett. Oppskriften holder til 12-15 muffins.
2
Visp smør og sukker lett og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Bland mel og bakepulver, og rør det i deigen. Ha i melk.
3
Hakk sjokolade og peanøtter, og rør inn i deigen.
4
Fordel deigen i formene, ¾ fulle. Bruker du muffinsbrett, er det lurt å sette muffinsformer oppi, før du heller i deigen.
5
Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl muffinsene på rist.
TipsMuffinsene kan fryses.