Eple- og sjokolademuffins
Enkel•45 min25 min
Muffins med epler og sjokolade smaker herlig og er raske og enkle å bake.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
125 g
-
4 ½ dlhvetemel
-
1 dlsukker
-
2 tsbakepulver
-
300 gKesam® Vanilje Laktosefri (1 beger)
-
2 stkegg
-
75 gmørk sjokolade
-
3 stkepler
-
½ sspotetmel
-
1 dlkokosmasse
Slik gjør du det
-
1
Du trenger muffinsformer på brett eller 12 løse muffinsformer. Sett stekeovnen på 175 °C.
-
2
Smør og strø muffinsformene med kokos. Smelt smøret og avkjøl. Bland mel, sukker og bakepulver i en bolle. Tilsett kesam, egg og smør. Rør sammen til en tykk, glatt deig.
-
3
Hakk sjokoladen grovt. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i biter og vend dem i potetmel. Vend sjokoladen og eplebitene i deigen.
-
4
Fordel deigen i formene og strø over litt kokos. Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl i formen.