
Eple- og sjokolademuffins
Muffins med epler og sjokolade smaker herlig og er raske og enkle å bake.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger muffinsformer på brett eller 12 løse muffinsformer. Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Smør og strø muffinsformene med kokos. Smelt smøret og avkjøl. Bland mel, sukker og bakepulver i en bolle. Tilsett kesam, egg og smør. Rør sammen til en tykk, glatt deig.
- 3
Hakk sjokoladen grovt. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i biter og vend dem i potetmel. Vend sjokoladen og eplebitene i deigen.
- 4
Fordel deigen i formene og strø over litt kokos. Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl i formen.
Tips
Fyll muffinsformene halvfulle eller 2/3 fulle. Med mer deig blir muffinsene klissete og ikke så pene, med mindre blir de litt puslete og små.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



