Saftig solsikkebrød

Saftig solsikkebrød

18
14
Enkel70 min
Dette er et bakepulverbrød som er raskt å bake, for det skal ikke heve. Brødet har en deilig smak av solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C. Du trenger en rund form, ca. 22 cm i diameter.

  2. 2

    Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør i vann, smeltet smør og kesam.

  3. 3

    Smør formen og strø den med solsikkefrø. Ha i deigen. Strø over solsikkefrø.

  4. 4

    Stek brødet i nedre del av ovnen i ca. 1 time, til du kjenner det er gjennomstekt. Hør en hul lyd når du banker fra bunnen. Legg brødet på rist og avkjøl.

Del denne oppskriften: