Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pitabrød

Enkel
30min

Hvorfor kjøpe pitabrød når du enkelt kan lage dem hjemme på ditt eget kjøkken? Pitabrød trenger ikke heve lenge og skal stekes i svært varm ovn slik at brødene blåser opp og danner en lomme. Lommen kan du fylle med salat, kylling, falafal, kebab, laks, ja - nesten alt mulig rart! Hjemmelagde pitabrød passer også fint å servere som kuvertbrød ved siden av salater eller supper.

4
(479)
Pitabrød

porsjoner

8

25 g
gjær
1 ts
salt
400 g
hvetemel

Slik gjør du

Tips

#1: Du kan fint bruke rester av rømme, creme fraiche eller kesam som væske i deigen til pitabrødene. Pitabrødene kan også lages med vann i stedet for melk.

#2: Grove pitabrød får du ved å erstatte deler av hvetemelet med sammalt hvete, grov eller annet grovt mel.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter