Lavkarbobrød

Lavkarbobrød

19
116
Enkel65 min
Lavkarbo er populært blant mange og her får du oppskrift på lavkarbobrød. Bruk helst linfrø som er knuste, for da får kroppen lettere tilgang på oljen i frøene.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 6 stk
    egg
  • 1 ½ dl
  • 6 dl
    havrekli
  • 1 dl
    solsikkekjerner
  • 1 dl
    sesamfrø
  • 4 ss
    linfrø (helst knuste)
  • 1 ½ ts
    bakepulver
  • 1 ts
    salt
  • 3 ss
    rapsolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C. Du trenger en smurt brødform, som er kledd med bakepapir.

  2. 2

    Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene. Hell i brødformen.

  3. 3

    Stek brødet på nederste rille i ovnen i ca. 55 minutter.

  4. 4

    Avkjøl på rist. Brødet har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet.

Tips

Dersom du går på diett, ikke glem å sørge for å ha et sunt og variert kosthold som sikrer deg tilstrekkelig med vitaminer, mineraler og fiber.

Del denne oppskriften: