Lavkarbobrød

Lavkarbobrød

15
  • Enkel
  • 65 min
Lavkarbo er populært blant mange og her får du oppskrift på lavkarbobrød. Bruk helst linfrø som er knuste, for da får kroppen lettere tilgang på oljen i frøene.

Ingredienser

6 stk egg
1 ½ dl TINE Seterrømme
6 dl havrekli
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
4 ss linfrø (helst knuste)
1 ½ ts bakepulver
1 ts salt
3 ss rapsolje

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C. Du trenger en smurt brødform, som er kledd med bakepapir.
    2. Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene. Hell i brødformen.
    3. Stek brødet på nederste rille i ovnen i ca. 55 minutter.
    4. Avkjøl på rist. Brødet har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet.
Tips

Dersom du går på diett, ikke glem å sørge for å ha et sunt og variert kosthold som sikrer deg tilstrekkelig med vitaminer, mineraler og fiber.

Kommentarer

  • Camilla

    7 dager siden
    Hvor mange kalorier er det i et helt brød og en skive?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      7 dager siden
      Det kommer helt an på råvarene du bruker, Camilla. :)

       (0)

    • Marit

      2 dager siden
      Når dere reklamerer med lavkarbobrød så bør dere kunne oppgi både karbohydrater og kalorier og ikke henvise oss til matvaretabellen. Dere har vel lagt ut oppskriften på brødet her ett sted.

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat