Hjemmebakte tacobrød

(29)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på deilige pitabrødaktige brød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne. Klar til å servere etter få minutter i en varm stekepanne.

Antall porsjoner

Ingredienser

60 gTINE Meierismør
9 dlhvetemel
1 tssalt
1 ssbakepulver
2 ½ dlvann

Slik gjør du det

    1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om den blir klissete.
    2. Del deigen i 8 biter og kjevle hver ut til en sirkel på 15 cm.
    3. Stek brødene i en tørr varm steikpanne noen minutter på hver side.

Tips:

Det går fint an å bruke glutenfritt mel i stedet for hvetemel, dersom du har cølaki eller annen glutenintoleranse.

Kommentarer

  Legg til kommentar