Hjemmebakte tacobrød

Hjemmebakte tacobrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på deilige pitabrødaktige brød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne. Klar til å servere etter få minutter i en varm stekepanne.

Ingredienser

Antall porsjoner

60 g TINE Meierismør
9 dl hvetemel
1 ts salt
1 ss bakepulver
2 ½ dl vann

Slik gjør du det

    1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om den blir klissete.
    2. Del deigen i 8 biter og kjevle hver ut til en sirkel på 15 cm.
    3. Stek brødene i en tørr varm steikpanne noen minutter på hver side.
Tips!

Det går fint an å bruke glutenfritt mel i stedet for hvetemel, dersom du har cølaki eller annen glutenintoleranse.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat