Grillet naanbrød
Enkel•90 min min
Nanbrød er perfekt tilbehør til all pakistansk og indisk mat i tillegg til andre sterke rette. Stek nanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dl
-
25 ggjær
-
1 sssukker
-
1 tssalt
-
4 ssolivenolje
-
500 ghvetemel
-
2 tsbakepulver
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.
-
2
Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.
-
3
Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. Du kan også steke brødene i en tørr stekepanne på høy varme.