Grillet naanbrød

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nanbrød er perfekt tilbehør til all pakistansk og indisk mat i tillegg til andre sterke rette. Stek nanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
25 ggjær
1 sssukker
1 tssalt
4 ssolivenolje
500 ghvetemel
2 tsbakepulver
3 dlTINE Yoghurt Naturell

Slik gjør du det

    1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.
    2. Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.
    3. Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. Du kan også steke brødene i en tørr stekepanne på høy varme.

Tips:

Du kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak.

 

Kommentarer

  Legg til kommentar