Grillet naanbrød

Grillet naanbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 90 min
Nanbrød er perfekt tilbehør til all pakistansk og indisk mat i tillegg til andre sterke rette. Stek nanbrødene i en tørr stekepanne på høy varme om du ikke har fyr på grillen.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
25 g gjær
1 ss sukker
1 ts salt
4 ss olivenolje
500 g hvetemel
2 ts bakepulver
3 dl TINE Yoghurt Naturell

Slik gjør du det

    1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjær og sukker. La stå 5 minutter.
    2. Rør inn olivenolje, hvetemel, bakepulver, salt og yoghurt og bland til en smidig deig. La heve i 1 time.
    3. Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. Du kan også steke brødene i en tørr stekepanne på høy varme.
Tips!

Du kan tilsette karve eller annet krydder, ferske urter eller hvitløk for naan med smak.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat