Fine horn med brie og bringebær

Fine horn med brie og bringebær

0
5
Enkel120 min
Oppskrift på deilige fine horn fylt med bringebær og brie. Perfekt til helgefrokosten eller til kaffen når du har gjester.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smøret og ha i melk. Blandinger skal være fingervarm (37 °C). Løs opp gjær i blandingen.

  2. 2

    Bland sammen mel, sukker og salt og ha i det våte. Elt til en smidig deig.

  3. 3

    La deigen heve på et lunt sted i 1 time.

  4. 4

    Ha deigen på melet bakebord og del i to emner. Kjevle to runde leiver og skjær i 6 trekanter (gjerne med et pizzahjul).

  5. 5

    Fyll hornene med 250 g brie og 12 bringebær. Legg fyll midt på toppen av hver triangel og rull sammen til horn.

  6. 6

    Legg dem på et stekebrett med bakepapir og la etterheve under plast eller håndkle i 30 minutter.

  7. 7

    Sett ovnen på 220 °C. Pensle med egg og topp med 1 ss valmuefrø. Stek hornene midt i ovnen i 10-15 minutter. Server med ekstra bær hvis du har til overs. Avkjøl på rist.

Del denne oppskriften: