
Fine ost- og hvitløkshorn
Deilige fine horn med ost, hvitløk og urter. Disse er supre som tilbehør til supper og gryteretter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Hvitløkssmør
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smøret og ha i melk. Blandinger skal være fingervarm (37 °C). Løs opp gjær i blandingen.
- 2
Bland sammen mel, sukker og salt og ha i det våte. Elt til en smidig deig.
- 3
La deigen heve på et lunt sted i 1 time.
- 4
Ha deigen på melet bakebord og del i to emner. Kjevle to runde leiver og skjær i 6 trekanter (gjerne med et pizzahjul).
- 5
Lag hvitløksmør ved å blande mykt smør, moste hvitløkfedd, urter, salt og pepper.
- 6
Ha på hvitløkssmør og ost på hvert triangel og rull sammen til horn. Behold litt av hvitløkssmøret til pensling.
- 7
Legg hornene på et stekebrett med bakepapir og la etterheve under plast eller håndkle i 30 minutter.
- 8
Sett ovnen på 220 °C. Pensle med både egg og hvitløkssmør. Stek hornene midt i ovnen i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


