Konkurranseregler Finn Bien i Korken

Bli med i Sunniva juice konkurranse! Finn bie med kode i korken og bli med i trekningen av en unik opplevelse i en av Norges tretopphytter. Alle som registrerer kode vil få tilsendt et bie-hus.

Generell informasjon

Sunniva® juice sin «Finn Bien»-kampanje varer fra uke 19 (2020) til uke 26 (2020), informasjon om konkurransen finner du på sunniva.no/bie. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du deltar ved å finne bie med en kode under korken og verifisere den på sunniva.no/bie. Du kan finne flere koder, og dermed delta flere ganger. For å kunne delta må du kjøpe Sunniva juice® og se om du finner bie med kode under korken.

Om konkurransen – slik deltar du!

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen: 

  1. Kjøp Sunniva® Original eller Presset juice 1 liter eller 1,75 liter (gjelder ikke sesong juice)
  2. Sjekk om du har fått bie med en kode under korken
  3. Dersom du har kode under korken, verifiser koden på sunniva.no/bie
  4. Registrer nødvendig data for at TINE skal kunne ta kontakt med deg

Slik ser bie med kode i korken ut:

kork sunniva med kode

 

 

 

 

 

Premien

Alle som finner en kode og registrerer seg får tilsendt et biehus med hilsen fra oss i posten. De er også da automatisk med videre i trekningen av en unik opplevelse i en av Norges tretopphytter for inntil 6 personer hvorav den ene må være over 18 år. Trekningen vil skje blant de registrerte kodene vi har mottatt til og med uke 26.

Praktisk om hovedpremien:

Hovedpremien er en valgfri hytte levert av Tretopphyttene i to netter for inntil 6 personer. Det er valgfri dato for to sammenhengende overnattinger, så lenge det er ledig. Premien har en gyldighet på inntil 3 år. Hyttene du kan velge mellom kan du se her på tretopper.no

Verdi på to netter i Tretopphytte, inklusiv frokost og middag begge dager er på kroner 16.062, - (for 6 personer). En valgfri opplevelse i nærområde vil også bli inkludert i premien (inntil 4 800,-). Les mer om opplevelsene her:  https://tretopphytter.no/opplevelser. Premien inkluderer også reise tur/retur tretopphytten (leiebil eller offentlig tog/buss), begrenset oppad til kroner 6.000. Premiens totalverdi vil være på inntil 26 862. *  Premien kan ikke byttes til noe annet.

*Verdien av premien tar utgangspunkt i 6 gjester i to netter, inkludert den aktiviteten som koster mest (hundekjøring)

Vinneren er selv ansvarlig for å betale skatt på premien. 

Personvern

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir ditt navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer når du registrerer deg, slik at TINE har mulighet til å kontakte deg dersom du vinner.

Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og utlevere premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet.
Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo.

Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 513 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice
Pb. 25
0051 Oslo