E+® er smakfulle mellommåltider når appetitten ikke er på topp

E+ er en serie mat og drikke fra TINE med smakfulle og enkle mellommåltider. Produktserien er tilpasset behovene til dem som har liten appetitt, for å bidra til å bevare styrken.

Smaker som kan friste

Enkelte kan i perioder av livet oppleve at behovet for mat er større enn appetitten, men mat er viktig for å bevare styrken. Derfor har vi utviklet produktserien E+  i samarbeid med personer som har redusert appetitt. Slik fant vi smaker som kan friste selv om matlysten ikke er på topp, og du kan velge blant friske, søte eller salte alternativer.

E+ bidrar til å bevare muskelmasse og gir overskudd

E+ er kilde til næringsstoffer som er viktige for muskler, skjelettet og immunforsvaret. Alle E+ produktene gir proteiner, og de fleste produktene er beriket med vitamin C og vitamin D. I tillegg er flere av produktene kilde til kalsium, B12 og jod.

Som en del av et variert og balansert kosthold og sunn livsstil bidrar:

  • Proteiner til å bygge og bevare muskelmasse
  • Proteiner og kalsium til å bevare skjelettet
  • Vitamin C og vitamin D til immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin C og B12 til å redusere tretthet og utmattelse

Flere måltider kan øke matinntaket

Helsedirektoratet har egne kostråd til personer i ulike livsfaser. Dersom man trenger å øke matinntaket for å dekke kroppens behov, kan det være lurt å spise litt oftere enn de fleste gjør til vanlig.

Det anbefales å spise 4 hovedmåltider og 2 mellommåltider og unngå lang nattfaste (mer enn 11 timer uten næring). Med E+ kan man enkelt legge inn små mellommåltider i løpet av dagen, rett før man legger seg og kvelden eller bruke E+ som dessert.

Tabell med næringsinnhold for hvert E+ produkt finner du her.

 

Vennligst legg til merkevarer