Samlebilde av E+ produktene

E+®

E+® er en serie mat og drikke fra TINE med smakfulle og enkle mellommåltider. Produktserien er tilpasset behovene til de som har liten appetitt, for å bidra til å bevare styrken.

Smakfulle mellommåltider når appetitten ikke er på topp

Når appetitten er redusert er det ofte lite som frister. Derfor har vi utviklet smakene på E+ produktene i samarbeid med personer som har redusert appetitt. Slik fant vi smaker som kan friste selv om matlysten ikke er på topp. Du kan velge blant friske, søte eller salte alternativer.  

Les mer om E+ her

Samlebilde av E+ produktene

Hvor får man kjøpt E+?

Endelig blir E+ produktene mer tilgjengelig for folk flest når de høsten 2018 inntar kjøleskapene i Apotek 1. Hittil har E+ bare vært å finne på sykehus og alders- og sykehjem.

I tillegg kan man kjøpe E+ drikke på kolonial.no.

De som bor i Oslo, Asker eller Bærum kan også kjøpe et utvalg av E+ i Boots HomeCare. Mer informasjon om HomeCare-tjenesten får du på Boots sine nettsider, eller ved å ringe 23 37 66 00.

E+ bevarer hverdagskreftene

E+ bidrar til å bevare muskelmasse og gir overskudd

E+ er kilde til næringsstoffer som er viktige for muskler, skjelettet og imunforsvaret. Alle E+ produktene gir proteiner, og de fleste produktene er beriktet med vitamin C og vitamin D. I tillegg er flere av produktene kilde til kalsium, B12 og jod.

Som en del av et variert og balansert kosthold og sunn livsstil bidrar:

  • Proteiner til å bygge og bevare muskelmasse
  • Proteiner og kalsium til å bevare skjellettet
  • Vitamin C og vitamin D til immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin C og B12 til å redusere tretthet og utmattelse

Noen råd når matinntaket er lite

Helsedirektoratet har egne kostråd til personer i ulike livsfaser. For hjemmeboende som spiser lite skiller disse anbefalingene seg fra de vanlige kostrådene.

Få de viktigste rådene her.

Merkevarer