Meieriansatt med melkecontainer på lageret

Sammen skaper vi et levende Norge

Norge i dag er ikke det samme som Norge for 150 år siden. Ikke TINE heller. Men fortsatt krever utvikling av verdens fineste råvare den samme lagånden og de reale folkene som bygget TINE.

Side ved side viderefører vi stoltheten og kjærligheten til en av landets mest komplekse verdikjeder gjennom ekte innovasjon og sterk tradisjon, hele veien fra gård til bord.

Det handler om tillit

Slik ivaretar vi tilliten til de 13 400 melke­bøndene som eier oss, og tilliten til hele Norge som bevarer og fornyer av norsk mattradisjon. Men viktigst av alt er tilliten til våre medarbeidere, fordi det er vi sammen som skaper morgendagens håndverk og matopplevelser.

Vi trenger deg

Uansett om du er lærling, markedsfører, matviter, økonom, ernæringsfysiolog eller ingeniør er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre TINE til en viktig aktør.

Sammen skaper vi ekte matopplevelser folk vil ha

I TINE ser vi på mennesker på samme måte som råvaren. Vi vil at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv gjennom å bli tatt vare på og få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri­-, forsknings-­ og innovasjonsmiljøer preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet og kompetanseutvikling.

Og resultatet? Rå muligheter for reale folk!

 

Ledige stillinger

Lyst til å bli en av oss? Vi er alltid på jakt etter reale folk som ønsker seg rå muligheter