Oppskrift på Garganelli med kantareller
0

Garganelli med kantareller

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på vegetarrett med gode pastarør og ferske kantareller, i en smakfull saus med Crème Fraîche og purre. Dette er en kjapp og enkel pastarett som smaker nydelig.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gramkokte pastarør
1 spiseskjeTINE Meierismør
250 gramkantareller smørfreste
2 desiliterTINE Crème Fraîche Original
1 desiliterTINE Kremfløte
½ stkpurre snittet
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
¼ teskjerevet muskat
1 spiseskjefinklipte, friske urter

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
  2. Smelt litt smør i en varm stekepanne, og fres kantarellene.
  3. Varm opp Crème Fraîche og fløte. Vend inn smørfreste kantareller og purre. Smak til med salt, pepper og muskat.
  4. Vend sausen inn i pastaen rett før servering. Toppes med finklippete grønne urter.

Tips:

#1: Denne pastaretten er også veldig fin å servere til forrett. Da holder oppskriften til 4 porsjoner.

#2: Ønsker du kjøtt i så skjærer du en boks bogskinke i biter, og har i rett før servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften