Oppskrift på Pappas bredbåndspasta
2

Pappas bredbåndspasta

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta al dente med en miks av høstens ferske skogssopp og friske krydderurter er pappas favoritt. I det pastaen er ferdigkokt er hele middagen klar - og det smaker himmelsk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grambåndspagetti
200 gramassortert skogssopp f.eks. kantarell, piggsopp eller sjampinjong
1 stkknust og finhakket hvitløksfedd
1 stkfinhakket sjalottløk
2 spiseskjeTINE Meierismør
3 desiliterTINE Matfløte
2 spiseskjefinhakket krydderurter

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Del opp soppen. Smelt smøret i en varm stekepanne. Fres hvitløk, sjalottløk og sopp i smøret. Kok opp fløten. Ha i løk og sopp, og la det koke litt inn.
  3. Vend båndspaghettien inn til slutt. Dryss på finhakkede krydderurter og det er klart til servering.

Tips:

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Kommentarer

Produkter i oppskriften