Uten en salat duger helten ikke

Lyst på en salat som både er smaksrik og metter godt til middag? Med Cottage Cheese i salaten kan du lett kutte ned mengden på både kjøtt og fisk og la salaten bli middagen alene. Her får du oppskriften på en nydelig Cottage Cheese-salat med chorizo og frisk dressing. Prøv også ut nyheten Cottage Cheese Fettfri med mild og frisk smak, som er laget av skummetmelk og er Norges første fettfrie variant. Eller hva med å sprite opp hverdagen med spanske vibber! Denne salaten blir ekstra spenstig med sterk og krydret chorizopølse og søt nektarin. En herlig kombinasjon av det sterke og søte. Få oppskriften på Chorizosalat med nektarin her.

Oppskrift på Chorizosalat med nektarin

  Oppskrift på Melon- og Cottage Cheesesalat

Gå helt melonas!

Lag en vårlig og frisk salat nå som det går mot lysere tider! Her er en smakfull variant med masse godsaker, som melon, slangeagurk, cherrytomater, vårløk og friske urter. Få hele oppskriften på Melon- og Cottage Cheesesalat her. 
Trenger du påfyll? Da kan matpakken enkelt fornyes med en delikat Melon- og skinkesalat, som du kan forberede kvelden før og lagre kjølig i en matboks til neste dag. Voila!
 

Pasta Basta!

Elsker du pasta og trenger en enkel og rask lunsj? Da er en god pastasalat uvurderlig. Du kan enten drømme deg bort til Middelhavets solfylte strender og olivenlunder med denne Pastasalaten med Cottage Cheese, eller gå for en mer tradisjonell kombinasjon med bacon og masse nydelige grønnsaker i en Pasta- og baconsalat med Cottage Cheese. Da får du alt du trenger av gode proteiner for en aktiv hverdag. Uansett hvilken salat du velger så blir det garantert et fristende og mettende måltid!
 

Oppskrift på Pasta- og baconsalat med Cottage Cheese

Tips: Cottage Cheese kan enkelt brukes både i salat, som pålegg eller annet tilbehør.