Oppskrift på Kebab med agurkyoghurt, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kebab med agurkyoghurt

Alle elsker kebab og denne varianten er enklere å lage enn du tror. Krydret kjøttdeig er stekt på spyd i ovnen og servert med agurk og yoghurt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Bløtlegg grillspydene i kaldt vann.

  2. Bland kjøttdeig med hakket persille og hvitløk, salt, spisskummen, malt koriander, kanel og ingefær. Elt godt sammen til en seig masse. Form til pølser og tre på trespyd.

  3. Stek kjøttspydene brune på alle sider i smør og etterstek i ovnen, ca. 5 minutter.

  4. Bland yoghurt, crème fraîche, revet agurk, finhakket hvitløk, salt og pepper.

    Tilsett finhakket mynte om du ønsker en enda mer aromatisk og eksotisk smak på yoghurten.

  5. Server kjøttspydene i pitabrød med salat, skivet rødløk og agurkyoghurt.

Lignende oppskrifter