Oppskrift på Spicy kyllingpita
0

Spicy kyllingpita

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkpitabrød, gjerne av fullkorn
12 spiseskjecherrytomater
1 posevalgfri salat
1 stkagurk
4 stkvårløk
2 stkpaprika, valgfri farge
4 stkkyllingfileter
1 teskjechilipulver
½ teskjesalt
2 spiseskjesolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Dressing:

2 desiliterKesam® Original
3 spiseskjesitronsaft
½ teskjepepper
1 spiseskjeoregano

Slik gjør du det

  1. Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.

    Tips:

    Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

  2. Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.
  3. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.
  4. Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.
  5. Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.

    Tips:

    Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

  6. Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.

Tips:

Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

Kommentarer

Produkter i oppskriften