Oppskrift på Spicy kyllingpita, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Spicy kyllingpita

Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

Slik gjør du

  1. Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.

    Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

  2. Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.

  3. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.

  4. Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.

  5. Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.

    Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

  6. Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.

Lignende oppskrifter