Oppskrift på Kjøttboller i pitabrød, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjøttboller i pitabrød

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne med ovnsstekte poteter eller kokt ris. Varier med de grønnsakene du vet barnet ditt liker.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

  1. Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.

  2. Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Dressing:

  1. Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.

Lignende oppskrifter