Oppskrift på Minipizza med maiskorn
0

Minipizza med mais

(44)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Minipizza er morsomt å servere i for eksempel barnebursdager eller som tapas. Den er også et populært innslag i matpakken eller på tur.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

1 desiliterferdig pizzasaus
2 desiliterNorvegia® Revet
50 grampepperoni
6 skiverkokt skinke
1 stkvårløk finhakket
4 spiseskjemais

Slik gjør du det

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips:

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  3. Smør over pizzasaus og dryss på revet ost.
  4. Fordel pepperoni på noen av pizzaene og strimlet skinke på noen. Dryss vårløk og mais over.
  5. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Tips:

#1: Lag din egen pizzasaus

#2: Server gjerne de små pizzaene sammen med hjemmelaget rømmedressing

#3: La barna ta del i matlagingen og sett frem skåler med forskjellige grønnsaker, kjøtt, sauser og ost. Så kan barna selv velge sitt favorittfyll.

Kommentarer

Produkter i oppskriften