Oppskrift på Pizzatapas

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizzatapas

Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

#1: Lag din egen pizzasaus

Slik gjør du

Pizzabunn

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.

  2. Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.

    Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.