Oppskrift på Pizzatapas
0

Pizzatapas

(64)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lag små minipizzaer med to ulike typer ost. Perfekt å servere som en liten forrett, som tapas eller som en liten kveldssnacks.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

5 spiseskjeferdig pizzasaus
50 gramNorvegia® Revet
70 gramNorzola evt. Normanna

Slik gjør du det

    Pizzabunn

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips:

    Restene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  3. Pizzafyll

  4. Smør på pizzasausen. Legg litt Norvegia på midten av hver ring og så blåmuggost på toppen.
  5. Sett minipizzaene i stekeovnen og stek til de er ferdige, ca. 5 minutter.

    Tips:

    Anrett pent på et fat og pynt gjerne med litt grønt, for eksempel ruccolasalat.

Tips:

#1: Lag din egen pizzasaus

#2: Server gjerne de små pizzaene sammen med hjemmelaget rømmedressing

Kommentarer

Produkter i oppskriften