Oppskrift på Minipizza med feta og tomat
0

Minipizza med feta og tomat

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

1 stkNå® Familiepizzabunn Original

Pizzafyll

2 desiliterferdig pizzasaus
150 gramfetaost
4 stktomater

Pynt

1 desiliterbasilikumblader

Slik gjør du det

    Pizzabunn

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips:

    Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

  3. Pizzafyll

  4. Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.
  5. Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.

Tips:

#1: Lag din egen pizzasaus

#2: Server gjerne de små pizzaene sammen med hjemmelaget rømmedressing

Kommentarer

Produkter i oppskriften