Oppskrift på Minipizza med feta og tomat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Minipizza med feta og tomat

Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

#1: Lag din egen pizzasaus

Slik gjør du

Pizzabunn

  1. La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.

  2. Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.

Lignende oppskrifter