Vårens nyheter fra TINE®

Denne våren lanserer TINE® en hel rekke spennende og fristende nyheter. Blant annet lanserer vi Norvegia® Smørbar. Denne gangen en proteinrik lettvariant med pikant paprika og sort pepper laget på Norges mest solgte lettost. Vi lanserer også Go’morgen® på pose, uten tilsatt sukker, i favorittsmakene vanilje og bringebær. I tillegg kan vi friste med en mild velsmakende Cheddar produsert på norsk melk i Verdal.
Du finner alle nyhetene i butikk fra 22.februar.

Norvegia® Smørbar Proteinrik Lettost med Paprika & Pepper

Norvegia® proteinrik lettost (9,7 % fett) med Paprika og Pepper er en smakfull smøreost laget av ekte norsk ost på Tretten i Gudbrandsdalen. Smøreosten er naturlig rik på protein, er laktosefri og egner seg like godt hjemme, som til tur, skole og jobb. Her kombineres den milde gode Norvegia-smaken med pikant paprika og sort pepper.

Produseres ved TINE meieri på Tretten.


Go’morgen® UTEN
Go’morgen® på pose i favorittsmakene vanilje og bringebær. Den er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og bær. Inneholder søtstoffer. Yoghurten er proteinrik, noe som etterspørres av mange, har 30 % færre kalorier og passer perfekt til müsli. Produseres ved TINE Meieri Frya.


TINE® Norsk Cheddar Mild
Velsmakende cheddar produsert på Verdal med norsk melk. En mild cheddar med lys oransjefarge og gode smelteegenskaper. TINE®Norsk Cheddar passer perfekt til nachos, taco, gratinering og pizza. Eneste cheddar i Norge med Nyt Norge-merking. Produseres ved TINE meieri i Verdal.


TINE® Ekte Revet Ost Proteinrik Lettost
En lett osteblanding med 16 % fett og et høyt innhold av protein som kommer naturlig fra melken. Blandingen er laget av våre mest kjente merkevarer Norvegia® Lettost og Jarlsberg® Lettost. Den har en rund og mild smak, og har gode smelteegenskaper - passer perfekt til hverdagsmiddagen. Produseres ved TINE meieri Heimdal.

Selbu Blå Mykere
Med nyheten Selbu Blå Mykere får man en myk, norsk muggost av meget høy kvalitet, med en noe mildere smak enn originalen. Osten er svært anvendelig i hverdagen, da den enkelt kan smøres på kjeks, knekkebrød og brød med sin smøremyke konsistens. Den kan også brukes i matlaging, som på pizza og i paier. Produseres ved TINE meieri Selbu.YT® Proteinmelk Naturell og Kakao
TINE lanserer YT® Proteinmelk i to varianter, naturell og med kakao. Proteinmelken passer for alle som ønsker proteinrike produkter. Melken er filtrert for å få opp proteininnholdet. Naturell-varianten har 66 % mer protein enn vanlig melk, og kakao-varianten har 68 % mer protein enn annen sjokolademelk. I tillegg er de fettfri, laktoseredusert og uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melken.

YT® Proteinmelk er like perfekt som tørstedrikk, som en ingrediens i mat man ønsker å berike med protein. Produseres ved TINE meieri Brumunddal.


YT® Proteinbarer i tre forskjellige smaker

Proteinbar med 2-lags kjerne, uten tilsatt sukker, med smak av Cookies & Cream, Melkesjokolade-Brownie eller Salt Karamell er blant nyhetene fra YT®.

Proteinbaren innfrir på behovet til dem som ønsker et proteinrikt lite mellommåltid. Barene har 136 kcal per bar, et høyt proteininnhold (20 g per bar) og er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra råvarene. Inneholder søtstoffer.

Biola® Melon & Pasjonsfrukt Laktosefri
Biola® Melon & Pasjonsfrukt Laktosefri er en ny og spennende smakskombinasjon, som vil glede mange. I tillegg til deilig fruktsmak, er det unike med Biola® sin smak og konsistens at den syrnes med melkesyrebakteriene A+B og LGG®. Biola® er også beriket med vitamin D, som sammen med et variert og balansert kosthold og sunn livsstil, bidrar til immunforsvarets funksjon. Produseres ved TINE meieri Tunga.


TINE® IsKaffe Espresso Macchiato Laktosefri
En ny og spennende iskaffe-variant inspirert av italienske kaffetradisjoner. Den har en rik, kraftig smak av kaffe og mindre melk og søtsmak enn andre iskaffe-varianter. En smak som er utviklet etter innspill fra forbruker.

Uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder koffein tilsvarende om lag fire kopper espresso og er laktosefri. Produseres ved TINE meieri Ålesund.


TINE® Lett Meierismør
For første gang i Norge lanserer TINE® et lett meierismør. TINE® Lett Meierismør har 30 % mindre fett, men har beholdt den gode smørsmaken. Smøret er kjernet på fersk fløte og noe av fettet er erstattet med vann. Passer perfekt på brødskiva, men kan også brukes til baking og steking.
Produseres ved TINE meieri Verdal.

Piano® Rosa Gelé UTEN tilsatt sukker
Markedets første spiseklare gelé uten tilsatt sukker. Geléen smaker veldig godt sammen med f.eks. vaniljesaus UTEN tilsatt sukker. I tillegg er det en veldig brukervennlig gelé, som lett kan smeltes om og brukes på f.eks. en ostekake, da den stivner raskere enn pulvergelé.

Geléen inneholder 1 kcal per 100 g og er uten tilsatt sukker (inneholder søtstoff). Produseres ved TINE meieri Ålesund.


Flere bilder finner du i TINEs mediebank.

Vedlegg:

Siste saker