Sjekk ut høstens spennende nyheter

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE. Nordmenn fortsetter å drikke smaksatt melk som aldri før, og vi lanserer en splitter ny variant med smaken av mørk sjokolade. Vi oppfyller også ønske om mer norskprodusert mat med nyheten TINE Ekte Ost Revet med Norsk Mozzarella.

Melk med smak er mer populært enn noen gang

Melk med smak, som iskaffe og sjokolademelk, har aldri solgt mer i Norge enn første halvår i 2022. Kari og Ola drikker nesten dobbelt så mye smaksatt melk i dag enn vi gjorde for ti år siden. Takket være gode innovasjoner har vi fått et bredt utvalg av produkter innen smaksatt melk som virkelig har tatt nordmenn med storm.  

Før var de fleste sjokolademelkene tilsatt en del sukker og laget på melk med høy fettprosent. Nå har vi fått et bredt utvalg av sjokolademelk og andre smaksatte varianter hvor de fleste er laget på lettmelk og med lite eller ingen tilsetning av sukker eller søtstoff. Det gjør at vi har gode alternativer av sjokolademelk, som man kan drikke et glass av hver dag, sier ernæringsfysiolog i TINE, Anne Marie Skjølsvik.  

TINE Lettmelk Mørk Sjokolade 1 l 

TINE Lettmelk med smak kommer nå med en spennende smak av mørk sjokolade. Den er uten tilsatt sukker og uten søtstoff, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Som de andre variantene i TINE Lettmelk med smak-serien har også denne lavt fettinnhold, er beriket med D-vitamin i tillegg til å være laktoseredusert. Passer perfekt til frokost, lunsj og kvelds eller om du bare har lyst på noe godt. 

TINE Lettmelk mørk sjokolade

Verdens mest spiste ost i norsk drakt 

Nordmenn elsker pizza, og det er Norges største middagsrett hver eneste dag hele uka. Vi er faktisk et av landene som spiser aller mest pizza i verden. Mozzarella er en obligatorisk ost på pizza mener mange, og det er nok nettopp derfor den troner øverst på listen over verdens mest spiste oster. Den har sitt opphav i det sørlige Italia.  

Vi vet at stadig flere nordmenn ønsker å kjøpe mat som er laget i Norge, også er det vår jobb å gjøre det enkelt å velge norsk. Når vi nå lanserer TINE Ekte ost revet med norsk mozzarella er det vinn-vinn for millioner av nordmenn som synes dette er den ultimate pizzaosten, sier produktutvikler i TINE, Fredrik Svalestad. 

TINE Ekte ost revet med norsk Mozzarella 

Den perfekte pizzaosten. Her kombineres den karakteristiske smaken til Jarlsberg med mozzarella’s fantastiske steke egenskap, noe som gir perfekt bruning og ostestrekk. Utviklet spesielt for italiensk pizza, men passer også utmerket til taco og gratinering. TINE Ekte ost Revet med Norsk Mozzarella består av 50/50 Norsk Mozzarella og Jarlsberg.  

Ekte ost revet med norsk Mozzarella

Populær treningsmat  

YT er en serie med treningsprodukter utviklet i samarbeid med Olympiatoppens eksperter på treningsernæring. Alle har nytte av riktig påfyll før, under og etter trening for å yte best mulig under økten eller for å få kreftene raskere tilbake etterpå. Flere meieriprodukter er godt egnet i denne sammenheng. Ideelt sett bør man få i seg rikelig med væske og et magert måltid som gir protein og karbohydrater innen en halv time etter trening lyder rådene fra Olympiatoppen. 

Og dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøverne. Også mosjonistene får mer ut av hver treningsøkt dersom disse rådene følges. Riktig påfyll gir med andre ord bedre effekt av treningen, fortsetter ernæringsfysiologen, Anne Marie Skjølsvik.  

YT Proteinyoghurt Salt Karamell 200 g 

Nå kan du endelig nyte YT Proteinyoghurt på farten. Yoghurten har smak av salt karamell og er perfekt når du trenger påfyll i forbindelse med trening, eller ønsker et proteinrikt lite mellommåltid. Yoghurten er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen og er Nyt Norge-merket. 

YT Proteinyoghurt Sitron m/hint av ostekake 200 g 

Yoghurten har en forfriskende smak av sitron med hint av ostekake og er perfekt når du trenger påfyll i forbindelse med trening, eller ønsker et proteinrikt lite mellommåltid. Yoghurten er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen, er Nyt Norge-merket og uten tilsatt sukker. Med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. 

YT proteinyoghurt med hint av ostekake

YT Proteinshake med smak av Salt Karamell uten tilsatt sukker 220 ml 

Nå kommer YT Proteinshake med den populære smaken salt karamell, som vil tilbys i en begrenset periode. Shaken er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen, er laktosefri, uten tilsatt sukker og Nyt Norge-merket. Rist proteinshaken og nyt en luftig drikk med smak av salt karamell. Med et naturlig innhold av sukker fra melk, inneholder søtstoffer. 

Flere nyheter du må smake på:

TINE Yoghurt Nyt Bringebær 500 g 

Vår smaksrike yoghurt med det populære smaken av bringebær blir endelig å finne i større format. TINE Nyt Yoghurt er en fyldig yoghurt med høyt innhold av bær. En kvalitetsyoghurt som passer perfekt til hjemmekos. 

Nyt yoghurt med bringebær

TINE Yoghurt Fersken 500 g 

En splitter ny, frisk og fruktig yoghurt med en smak som de fleste av oss vil like - i 500 gram serien.

TINE Kesam Lime UTEN tilsatt sukker 300 g 

Stadig flere får øynene opp for kesamens mange egenskaper. Kesam er en mager ferskost, som er populær som frokost, mellommåltider og som ingrediens i sunnere middager. Med dens runde og fyldige smak kan du nemlig erstatte mye av fettet i matlagingen uten at det går ut over smaken. Nå lanseres Kesam Lime UTEN tilsatt sukker. Den har en frisk lime-smak, og produktet er både magert og uten tilsatt sukker. Med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt er dette en fristende nyhet for de som ønsker å kose seg litt ekstra i hverdagen uten dårlig samvittighet. Serveres gjerne med friske bær til. Inneholder søtstoffer.  

Kesam uten med smak av lime

Biola Sesong Pære UTEN tilsatt sukker 1000 g 

Endelig kan du teste den velkjente og milde smaken av pære I denne sesongvarianten av Biola. Biola både smaker godt og gjør godt. I tillegg til god smak fra frukt inneholder den nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG for smak og konsistens, samt vitamin D. 

Sunniva isTe Mango UTEN sukker 0,5 l 

Stadig flere nordmenn har fått øynene opp for den forfriskende drikken, som er spesielt populær blant ung. Nå kommer en ny sesongvariant fra Sunniva isTe med sort te og den populære og forfriskende smaken mango, uten sukker. Inneholder søtstoffer. Passer perfekt som tørsteslukker, til mat eller når man har lyst på noe godt. 

Sunniva isTe Mango uten sukker

Sunniva Original Tropisk 1 l 

Norges største blandingssmak når det kommer til juice. Endelig kan du sikre deg smaken av tropisk juice på det mest populære formatet. Sunniva Original Tropisk har en frisk og fyldig smak av tropiske frukter. Her får du en rik blanding av eple, ananas, fersken, mango, pasjonsfrukt, banan og sitron. Et lite glass juice inngår som 1 av 5 om dagen. 

Sunniva Premium Eple Hardanger 1 l

Det norskeste av det norske. Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Eplejuice fra Hardanger. Nå er årets sesong, den 22.sesongen på rad, klar. Blandingen av middels fyldige Aroma-epler, syrlige Summerred-epler og den karakteristiske aromaen fra Gravenstein-epler gir den helt særegne smaker. Som om ikke det var nok inneholder den også eplesortene. Discovery, Elstar,  Karin Schneider og Prins. Til juiceelskere som vil ha kortreiste råvarer med unik kvalitet. 

Sunniva eplejuice fra Hardanger

TINE Yoghurt Høst/Vinter 8 x 150 g 

Nye spennende sesongsmaker i TINE Yoghurt sin populære 8-pakning. Nyt smaken av frisk fersken, fyldig solbær, mild pære og deilige kirsebær. Her garanterer vi en yoghurt for enhver smak. 

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE. Nordmenn fortsetter å drikke smaksatt melk som aldri før, og vi lanserer en splitter ny variant med smaken av mørk sjokolade. Vi oppfyller også ønske om mer norskprodusert mat med nyheten TINE Ekte Ost Revet med Norsk Mozzarella.