Endelig er vinterens produktnyheter fra TINE her!

TINE byr på mange spennende nyheter i årets første produktslipp. Blant annet kan du finne yoghurt i ny og miljøsmart kartong, helt nye plantebaserte produkter fra GRYR og storfavoritten Norvegia med enda mer av den gode Norvegia-smaken. TINE byr også på gjensyn av flere sesongprodukter – velbekomme. 

 

TINE Yoghurt på kartong er vår bestselgende TINE Yoghurt - nå på miljøsmart kartong med 85 prosent mindre plast i emballasjen. Her gjør vi det enkelt å ta et mer miljøsmart valg i butikken. Yoghurt på kartong er et viktig bidrag inn i arbeidet med å redusere plast i emballasje.  

Vi lanserer fem varianter på kartong: folkefavoritten naturell, vanilje, skogsbær, jordbær og en frisk og spennende smakskombinasjon av sitron og lime.  
 
GRYR Skivet er et plantebasert alternativ til ost som med sin milde og gode smak og fantastiske smelteegenskaper, gjør det enkelt å velge plantebasert. GRYR Skivet kommer i en forpakning på 120 gram, og passer perfekt til matpakken eller smeltet på burgeren. 
 
GRYR Matfrisk er et plantebasert alternativ til rømme og crème fraîche. GRYR Matfrisk kommer i 190 grams beger, og kan brukes både varmt og kaldt, i gryter eller til fredagstacoen. GRYR er kjent for å være enkel å bruke i matlaging! 
 
GRYR Smøreblid
er et plantebasert alternativ som passer perfekt til baking, steking og på brødskiva. Smøreblid er god på smak og konsistens, og har en nydelig farge.  
 
Norvegia Smaksrik er den gode gamle hverdagsfavoritten med enda mer Norvegia-smak. Osten er lagret lenger, med en rik og fyldig smak og smidig konsistens. Salget av smaksrike oster øker, og Norvegia Smaksrik kan også skilte med fantastiske resultater i smakstester. Den smaksrike osten kommer i både 830 grams bit og i skivet forpakning – perfekt som pålegg.   
 
TINE Yoghurt Naturell Gresk Type og TINE Yoghurt Vanilje Gresk Type er en fyldig, proteinrik og laktosefri yoghurtserie som nå også er tilgjengelig i praktisk poseformat. Ifølge Ipsos Spisefaktaundersøkelse 2022 ønsker norske forbrukere norsk mat i butikkhyllene. TINE Yoghurt Gresk Type er selvsagt produsert i Norge – og av norsk melk.  

Litago Brownie Salt Karamell UTEN tilsatt sukker er her – nå med en deilig tvist av Salt Karamell. Nyheten lanseres som limited edition, uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Perfekt på farta!  
 
TINE Junior Yoghurt Bringebær og Blå Bærmiks
er smakfulle mellommåltider til barn. Yoghurtene kommer i praktisk klemmepose på 90 gram som er perfekt i matpakken eller på farten. Juniorserien er godt likt blant barn og inneholder viktige næringsstoffer som kalsium, protein og vitamin B12. Produktene er nøkkelhullsmerket – en viktig merkeordning som gjør det enklere å ta sunnere valg.  

Kvitlin er en mild, lett syrlig hvit geitost, ystet på norsk geitemelk i Ørsta. En allsidig ost med egenart og mye smak. Kvlitlin er perfekt til tapas, spekemat og annen norsk tradisjonsmat, og kommer i 250 grams forpakning. 

TINE Yoghurt Sesong Vår/Sommer er en spennende smaksmiks-yoghurt, bestående av fire ulike smaker: 2 x Sitron & Lime, 2 x Mango & Pasjon, 2 x Bringebær & Rabarbra og 2 x Jordbær med vaniljesmak. 

TINE Norsk Mozzarella er en spennende nyhet i år, i praktisk format som kan rives, skives eller ternes. Osten passer perfekt på italiensk pizza, til toast og gratinering – den er nemlig spesielt utviklet til varm matlaging, med sin delikate gyllenbrune farge og elastiske ostestrekk. 

Sunniva Presset Sesong Eple med Bringebær fra Sogn er endelig tilbake! Dette er en kvalitetsjuice med forfriskende smak av epler fra Sydtyrol og nydelig, norske bringebær høstet i Vik i Sogn. Juicen passer perfekt til helgefrokosten, og et lite glass inngår som 1 av 5 om dagen.

Sunniva isTe med smak av Sitron UTEN tilsatt sukker er en sesongsuksess med frisk smak av sitron. Etter gode tilbakemeldinger og ønsker fra forbrukerne, blir isteen nå endelig en fast del av sortimentet. 

TINE IsKaffe Gusto Nocciola UTEN tilsatt sukker er en spennende sesongvariant inspirert av Napolis rike cafékultur. På italiensk betyr Gusto Nocciola ‘smak av hasselnøtt’, og nyheten kan friste med den perfekte kombinasjonen av kaffe og smak av hasselnøtt. Iskaffen er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk.  

Biola Årets Smak Jordbær/Rabarbra UTEN tilsatt sukker både smaker godt og gjør godt. I tillegg til god smak fra bær og frukt inneholder den nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG for smak og konsistens, samt vitamin D. Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon. Nyheten kommer både i stor kartong og i mindre på-farten-vennlig panteflaske. 

Norvegia Revet er selve folkefavoritten Norvegia, ferdig revet og klar til bruk på pizzaen, i tacoen eller lasagnen. Osten kommer nå i 200 grams pose med praktisk åpne- og lukkeløsning. 

TINE Kremgo’ Naturell kommer nå i 200 grams beger, tilpasset bakeoppskrifter. TINE Kremgo’ er uunnværlig i ostekake og nydelig i desserter. Den har en smidig og smørbar konsistens og passer utmerket som pålegg.

TINE Kesam Mager Vanilje UTEN tilsatt sukker relanseres med ny og bedre oppskrift. Den har en frisk vaniljesmak – er både mager, proteinrik og uten tilsatt sukker – med et naturlig innhold av sukker fra melk. Nyheten passer perfekt i smoothie, til granola, cottage cheese, eller sammen med friske bær. 

 

Bildevedlegg:

L1 samlebilde

L1 Gryr

L1 Yoghurt Kartonger

L1 Yoghurt Gresk Type