Endelig er julen på vei ut i butikk

Fra denne uken finner du de tradisjonsrike juleklassikerne fra TINE i butikkhyller landet over. Samtidig lanserer TINE nye og spennende juleprodukter fra kjente merkevarer som Go'morgen og Sunniva.

– Ventetiden er endelig over for de av oss som har julefavoritter vi ikke kan vente med at er tilbake i butikkhyllene. I år byr vi på spennende julenyheter, og så klart gjensyn av våre tradisjonsrike juleklassikere, sier Helene Sandvik, som jobber med lanseringen av juleproduktene i TINE. 

Helt nye smaker til jul 

Blant årets juleprodukter er en ny og forfriskende jule-juice, Sunniva Presset Eple og Appelsin med smak av kanel og kardemomme. Best av alt er at den nytes like gjerne varm som kald til årets julebord. 

I år kommer også TINE med en juleversjon av populære Go'morgen – nemlig Go’morgen Cappuccino XMAS – en fyldig og koffeinfri yoghurt med smak av cappuccino og vanilje. 

– Hvis du er skikkelig Go'morgen-fan, husker du kanskje denne smaken fra tidligere? Den var nemlig i salg som limited edition-yoghurt fram til 2011, med stor suksess. I forbindelse med julen har vi også gjort noe litt morsomt med etiketten på denne. Den kommer nemlig med forskjellige “til”-lapper som for eksempel “til den sultne”, “til solstrålen” og “til morgentrynet”, kan Sandvik røpe. 

Også fjorårets Sunniva isTe julebrus-suksess er tilbake, men med en ny julebrussmak. Sunniva isTe med smak av Julebrus hadde en så stor suksess i fjor at TINE ble utsolgt for flaskene før jul. 

– Julebrus-isteen vår var åpenbart en stor suksess blant forbrukerne i fjor. I år kommer vi med en ny smak til glede for de som liker brun julebrus aller best! Vi gleder oss til å se om den blir like godt tatt imot – også skal vi så klart passe på å produsere nok så det holder til jul, sier Sandvik og legger til: 

– Vi har stor tro på at både Sunniva Presset Eple og Appelsin, Go’morgen Cappuccino XMAS og Sunniva isTe med smak av Julebrus blir fast inventar på julebordet hos mange denne sesongen. 

Gjensyn av julens klassikere 

– Vi har som sagt stor tro på nyhetene, men hva er vel julen uten klassikerne TINE Julebrunost og TINE Norsk Edamer, smiler Sandvik. 

Den søte julebrunosten er som vanlig krydret med kardemomme og har selvsagt en helt naturlig plass på julebordet. TINE Julebrunost passer like godt på brødskive og knekkebrød som til julekake, og prøv den gjerne revet over havregrøten i førjulstiden. 

Også edamerosten er for mange en viktig del av julen. TINE Norsk Edamer og TINE Norsk Vellagret Edamer er perfekt som julegave, som pålegg, i salater, til marinering og i varme og kalde osteanretninger. Den vellagrede varianten er modnet i minimum 12 måneder for ekstra god smak. 

Sist, men ikke minst er TINE IsKaffe Xmas Mocha tilbake i butikkhyllene denne uken. 

– Sesongfavoritten TINE IsKaffe Xmas Mocha har blitt en del av juletradisjonen til mange. Den er laget på kaffe fra Brasil og norsk melk, og har en smak av melkesjokolade og gyllen karamell, avslutter Sandvik.