Årets første produktnyheter fra TINE

Februar er rett rundt hjørnet og det betyr mange produktnyheter i norske matvarebutikker. Fra TINE står både Norvegia® smøreost, yoghurt med nye spennende smaker og laktosefri sjokolademelk og forfriskende nyheter fra Sunniva juice på menyen.

Norvegia® smøreost på tube

Hele Norges favorittost, Norvegia®, kommer nå i smøreost på tube. Norvegia® er ystet på fersk, norsk melk og kommer i smakene skinke og bacon. Smøreostene produseres på TINEs meieri på Tretten i Innlandet.

Oppskriften på Norvegia® sin popularitet er enkel å forstå. Det handler om god smak, tradisjonsrikt håndverk, og tilgang til fersk melk fra norske kuer.

- Vi er veldig stolte av å kunne lansere Norvegia smøreost på tube. Norvegia er en mild og god ost som passer til alt og alle. Vi er glade for å nå kunne tilby Norvegia® i en mer praktisk form- som smøreost på tube, sier Senior Brand Manager for Norvegia, Bente Hammervold.

Fra Sprett til TINE Junior

TINEs barneyoghurt kjent under navnet Sprett kommer med nytt navn og design.

TINE Junior yoghurt er en kilde til protein og kalsium og er den eneste barneyoghurten på markedet som er tilsatt vitamin D. Serien har to yoghurtvarianter helt uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Som en del av et variert og balansert kosthold, og en aktiv hverdag er protein, kalsium og vitamin D viktig for kropper i vekst.

TINE Junior yoghurt har den samme gode smaken som Sprett. 

TINE junior yoghurt banan og jordbær klemmepose

TINE Yoghurt Granateple & Bringebær

TINE Yoghurt med granateple & bringebær har en frisk og litt syrlig smak som egner seg godt til å toppe med ønsket granola, frukt eller bær.

TINE Laktosefri Sjokolademelk

Denne laktosefrie sjokolademelken er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. TINE Laktosefri Sjokolademelk har en frisk smak, er fettfri og proteinrik.

Sjokolademelken kan også nytes oppvarmet for å fremheve den gode, milde sjokoladesmaken. TINE Laktosefri Sjokolademelk er en kilde til jod og har et høyt innhold av kalsium og vitamin B12. Den er i tillegg tilsatt vitamin D.

TINE Lettrømme 18 % 4 x 115 g​

Etterspurt av folk over hele Norge! Endelig er TINE Lettrømme tilbake i mindre format. Mindre beger er perfekt for husholdninger med færre mennesker og har den samme gode smaken.

YT® Proteinshake Jordbær & Banan

Shake and enjoy! Inneholder søtstoffer​.

Nå kommer YT® med en proteinshake med en meget populær shake smak – jordbær & banan.​ YT® Proteinshake har en mild og rund smak av jordbær og banan og inneholder 20g protein per beger. ​Den er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk, inneholder søtstoffer.

Biola® sesong Tropisk UTEN

Biola® kommer med en eksotisk nyhet med spennende smak av tropiske frukter. Den er uten tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt, og den inneholder søtstoffer.

Sunniva® Presset Grapefrukt og Appelsin

En frisk og mild smakskombinasjon som er lett å like. En blanding av sitrusfruktene Grapefrukt og Appelsin gir en forfriskende smak som passer perfekt til frokostbordet. 

Sunniva® Presset Sesong Eple med Bringebær fra Sogn

En ny og spennende sesongsmak med en blanding av epler fra Italia og bringebær fra Sogn. De nydelige, norske bringebærene er høstet i Vik i Sogn. 

TINE IsKaffe™ Salty Caramel UTEN

Årets limited edition fra TINE IsKaffe er for første gang UTEN tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Smaken ble stemt frem av forbrukerne gjennom sommerens konkurranse på smakavsommer.no. Den er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og har en herlig smak av salt karamell. TINE IsKaffe™ Salty Caramel inneholder søtstoff og er laktosefri.

Snøfrisk Appelsin & Lime 

En sesongvariant fra Snøfrisk med litt søtlig smak av solmoden appelsin og lime. Perfekt på knekkebrød når søtsuget melder seg. Kremosten passer også svært godt til kaker og desserter. Den syrlige og myke kremosten av geitemelk spiller godt mot de søte, syrlige appelsin og lime ingrediensene.

TINE Yoghurt Naturell Kremet

TINE Yoghurt Naturell Kremet 8% fett er en fyldigere naturellyoghurt som egner seg like godt til varme som til kalde retter. Det er en varmestabil yoghurt som tåler å bli tilsatt i varme retter uten å skille seg.

Yoghurten er rund på smak, godt balansert på syrlighet og tykkere konsistens enn den originale naturellyoghurten. Yoghurten gir en fin kremet og syrlig avrunding på retten, og er utmerket som siste finish på en saus eller gryte. ​

TINE Yoghurt Dragefrukt & Bringebær

En ny eksotisk smak som kombinerer bringebær og dragefrukt. Smaken er frisk, spennende og yoghurten kommer i smarte porsjonsbegere. 

 

Tinemelk® med Vaniljesmak

Nå får du en frisk, lett Tinemelk® med vaniljesmak. Nyt den i en skål sammen med friske bær, eller bruk den i en smoothie. Den er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melken. Den er laktoseredusert, har lavt fettinnhold og er tilsatt vitamin D.

TINEs Revet ost

Nå enda bedre med perfeksjonerte osteblandinger.

TINE Revet Ost Pizza Mozzarella og Norvegia er en ny osteblanding med mild og syrlig smak, slik du får den på pizzaen i Italia. Blandingen er laget av Norsk Mozzarella, tilsatt en andel Norvegia®, for litt mer smak – og gir perfekt ostestrekk. Blandingen inneholder 20% fett.

TINE Revet Ost Original Original er bestselgeren som passer til alt. En lik andel Norvegia® og Jarlsberg® gir en saftig og smakfull blanding med en rund og mild smak, akkurat slik folk flest vil ha det. Inneholder 27% fett.

TINE Revet 4 oster er en fyldig og smaksrik osteblanding, satt sammen av noen av våre mest smakfulle merkevarer: Østavind, Jarlsberg®, Norsk Mozzarella og nyheten norsk Cheddar. Smelter perfekt på pizzaen og gir en gyllen farge og saftig smak. Blandingen inneholder 22% fett.

Dovre Ysteri​ fra OsteCompagniet

Kjente, kjære oster med ny identitet

Dovre Ysteri er et nytt merke bestående av Brie, Brie Pepper, Økologisk Brie og Camembert. Alle ostene lages på lokal melk og ystes på meieriet på Dovre, et lite meieri i Gudbrandsdalen med over 100 års erfaring innen osteproduksjon. Friske, milde smaker og fløyelsmyk skorpe gjør disse ostene til sikre valg både på ostefatet, på brød og knekkebrød, eller bakt i ovnen.

TINE Norsk Alpeost

En helt ny og unik kvalitetsost på det norske markedet.

TINE Norsk Alpeost er en ny smaksrik ost ystet på norsk kvalitetsmelk. Osten er hedret med spesialitetsmerket for unik smak og vant bronsemedalje under VM i ost 2018. Tidligere har osten kun vært tilgjengelig i 10 kilos ostehjul, men endelig kommer den i 250 gramspakke og er tilgjengelig for forbrukere over hele Norge. 

Du finner høyoppløselige bilder av alle de nye produktene i TINEs mediebank.