Hvit pizzadipp med pepperoni

Hvit pizzadipp med pepperoni

4
36
Enkel50 min
En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.

  2. 2

    Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.

  3. 3

    Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.

  4. 4

    Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.

  5. 5

    Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.

  6. 6

    Server varm med brødpinnene til som dyppes i.

Tips

Du kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.

Del denne oppskriften: