
Hvit pizzadipp med pepperoni
En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.
- 2
Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.
- 3
Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
- 4
Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.
- 5
Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
- 6
Server varm med brødpinnene til som dyppes i.
Tips
Du kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


