Hvit pizzadipp med pepperoni

Hvit pizzadipp med pepperoni

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 50 min
En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
6 dl TINE Revet Ost Original
1 dl revet Michelangelo Parmesan
100 g pepperoni
4 ss syltet jalapeno

Til servering

1 pakke Nå® Familiepizzabunn Original
2 ss TINE Meierismør
1 dl TINE Revet Ost Original
1 ts flaksalt
2 ss friske urter f. eks. timian eller rosmarin

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.
    2. Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.
    3. Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
    4. Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.
    5. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
    6. Server varm med brødpinnene til som dyppes i.
Tips!

Du kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ole Kristian

    11 måneder siden
    Kan man bruke laktosefrie produkter istedetfor CF ?

    Kommenter  (0)

    • Margrete , Kundekonsulent

      11 måneder siden
      Hei Ole Kristian! TINEs laktosefrie Crème Fraîche går fint an å bruke i denne oppskriften!

      Kommenter  (0)


  • Rune

    1 år siden
    Veldig smakfullt. Lett og kjapt å lage. Er dog ei kaloribombe, men det er vel fredagstaco’n også. :)

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Så hyggelig å høre at det falt i smak, Rune :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat