tablecloth-basil
Hvit pizzadipp med pepperoni
(36)

Hvit pizzadipp med pepperoni

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

6 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
6 dlTINE Revet Ost Original
1 dlrevet Michelangelo Parmesan
100 gpepperoni
4 sssyltet jalapeno

Til servering

1 pakkeNå® Familiepizzabunn Original
2 ssTINE Meierismør
1 dlTINE Revet Ost Original
1 tsflaksalt
2 ssfriske urter f. eks. timian eller rosmarin
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.
    2. Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.
    3. Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
    4. Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.
    5. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
    6. Server varm med brødpinnene til som dyppes i.
blue heart
Tips!

Du kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff