Hvit pizzadipp med pepperoni
En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.
Enkel•50 min•8 personer
Ingredienser
- 6 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 6 dl TINE® Ekte Revet Ost Original
- 1 dl revet Michelangelo Parmesan
- 100 g pepperoni
- 4 ss syltet jalapeno
Til servering
- 1 pakke pizzabunn
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 dl TINE® Ekte Revet Ost Original
- 1 ts flaksalt
- 2 ss friske urter, f. eks. timian eller rosmarin
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.
2
Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.
3
Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
4
Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.
5
Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
6
Server varm med brødpinnene til som dyppes i.
TipsDu kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.