
Hvit pizzadipp med pepperoni
Enkel•50 min min
En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 dl
-
6 dl
-
1 dlrevet Michelangelo Parmesan
-
100 gpepperoni
-
4 sssyltet jalapeno
Til servering
-
1 pakkepizzabunn
-
2 ss
-
1 dl
-
1 tsflaksalt
-
2 ssfriske urter f. eks. timian eller rosmarin
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.
-
2
Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.
-
3
Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.
-
4
Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.
-
5
Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.
-
6
Server varm med brødpinnene til som dyppes i.