Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Hvit pizzadipp med pepperoni

Enkel
50min

En klassisk hvit pizza-dipp med spicy pepperoni og jalapenos. Dypp brødpinner laget av pizzadeig i og server som snacks.

4.2
(39)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dl
revet Michelangelo Parmesan
100 g
pepperoni
4 ss
syltet jalapeno

Til servering

1 pakke
pizzabunn
1 ts
flaksalt
2 ss
friske urter f. eks. timian eller rosmarin

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C. Rull ut pizzadeigen, del den i to på langs og del hver del i strimler på ca. 3 cm.

  2. Smelt smør og pensle deigen med smør, dryss over revet ost, salt og finhakkede urter.

  3. Twist hver strimmel og legg over på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø og gjennomstekt. Avkjøl på rist.

  4. Rør crème fraîche, revet ost og parmesan sammen. Grovhakk pepperoni og finhakk jalapeno. Vend inn i ostemiksen og ha over i en ildfast form.

  5. Dryss over litt ekstra revet ost om ønskelig og stek i ovnen i 25-30 minutter eller til toppen er gyllen og boblende.

  6. Server varm med brødpinnene til som dyppes i.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også bruke kjøpte brødpinner eller baguetteskiver til å dyppe i dippen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter