Skip to main content

Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

Enkel
15min

En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.

4.0
(22)
Next ImageTortellini med norzolasaus og sherry-tomater

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g
pasta f.eks. tortellini
8 stk
cherrytomat
1 dl
ruccola

Norzolasaus

1 dl
ruccola
1 stk
hvitløksfedd

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta/tortellini i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl litt. Del tomater i to.

  2. Ta osten i en foodprocessor og kjør sammen til en glatt saus med ruccolasalat, crème fraiche og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

  3. Vend sausen i de lett avkjølte tortelliniene og anrett med tomater og ruccola.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter