Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater
Enkel•15 min min
En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 gpasta f.eks. tortellini
-
8 stkcherrytomater
-
1 dlruccola
Norzolasaus
-
75 g
-
1 dlruccola
-
1 dl
-
1 stkhvitløksfedd
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta/tortellini i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl litt. Del tomater i to.
-
2
Ta osten i en foodprocessor og kjør sammen til en glatt saus med ruccolasalat, crème fraiche og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
-
3
Vend sausen i de lett avkjølte tortelliniene og anrett med tomater og ruccola.