Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

0
12
Enkel15 min
En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
    pasta f.eks. tortellini
  • 8 stk
    cherrytomater
  • 1 dl
    ruccola

Norzolasaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta/tortellini i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl litt. Del tomater i to.

  2. 2

    Ta osten i en foodprocessor og kjør sammen til en glatt saus med ruccolasalat, crème fraiche og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Vend sausen i de lett avkjølte tortelliniene og anrett med tomater og ruccola.

Del denne oppskriften: