Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

Tortellini med norzolasaus og sherry-tomater

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En ostesaus er enkel å lage og passer godt til pasta. Blåmuggosten tilfører denne lettvinte sausen en spennende smak. Med ruccolasalat og cherrytomater blir pastaretten fantastisk delikat og frisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g pasta f.eks. tortellini
8 stk cherrytomater
1 dl ruccola

Norzolasaus

75 g Norzola
1 dl ruccola
1 dl TINE Crème Fraîche Original
1 stk hvitløksfedd

Slik gjør du det

    1. Kok pasta/tortellini i rikelig med lettsaltet vann. Hell av kokevannet og avkjøl litt. Del tomater i to.
    2. Ta osten i en foodprocessor og kjør sammen til en glatt saus med ruccolasalat, crème fraiche og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
    3. Vend sausen i de lett avkjølte tortelliniene og anrett med tomater og ruccola.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat