Rømmedressing

Rømmedressing

19
  • Enkel
  • 10 min
Frisk hvitløksdressing er perfekt til gill-mat og pizza. Bytter du ut hvitløk med friske krydderurter, får du en digg urtedressing.

Ingredienser

1 beger TINE Lettrømme 18 %
2 stk hvitløksfedd
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Eventuelt:

1 dl friske, finhakkede krydderurt (f.eks. basilikum, oregano eller gressløk)

Slik gjør du det

    1. Bland lettrømme med finhakket hvitløk og smak til med salt og pepper.
    2. Hakk eventuelt urter istedenfor hvitløk, og du får en nydelig urtedressing.
      Tips

      All dressing smaker best når den får stå og trekke litt før servering.

Kommentarer

  • Ida

    2 år siden
    Veldig god og enkel dressing og mange fine tips i kommentarfeltet her også. Men hvor lenge vil dere antyde at den holder seg i kjøleskapet?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Ida,

      Så lenge den ikke står lenge på bordet mellom hver gang du har den i kjøleskapet og den er plastret godt. Kan den nok holde seg opptil 5 dager i kjøleskapet :) God matlaging!

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat