Plommechutney
Enkel
30min
Hjemmelaget plommechutney med smake av kanel og pepper. Ypperlig som tilbehør til ost.
3.6
(155)

Ingredienser
300 g 
 plomme uten stener
0.5 dl 
 vann 
1 ½ ss 
 rødvinseddik 
1 stk 
 kanelstang 
¼ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
2 ss 
 sukker 
Slik gjør du
- 1Småkok plommer i vann sammen med rødvinseddikk og kanelstang på middels-svak varme. Tips Vannmengden avhenger av hvor saftige plommene er. Faste plommer trenger mer vann enn bløte plommer.
- 2Smak til med salt, pepper, sukker og eventuelt mer eddik når væsken er kokt inn. Smaken skal være frisk. Avkjøles. 
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Chutney er perfekt å gi bort i gave. Kjøp små glass med lokk og lag din egen etikett, som du fester på sammen med den nydelige chutneyen.



