Pasjonsfruktmarmelade

Pasjonsfruktmarmelade

6
21
Enkel30 min
Du vil garantert imponere gjestene dine dersom du byr på hjemmelaget pasjonsfruktmarmelade til ostekosen. Server chutney eller marmelade sammen med ost, på pannekaker, til ost og kjeks eller til annen kos. Helt nydelig!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 5 stk
    pasjonsfrukter
  • ⅓ dl
    sukker
  • ⅓ dl
    vann
  • 100 g
    tørket aprikoser

Slik gjør du det

  1. 1

    Del pasjonsfruktene i to og ta ut fruktkjøttet med en skje. Ha det i en kjele.

  2. 2

    Grovhakk apriokosene.

  3. 3

    Kok opp aprikoser, kjøttet fra pasjonsfrukten, sukker og vann. La det småkoke på middels varme i noen minutter.

  4. 4

    Sil av kjerner/steiner og kok til all væsken har fordampet og marmeladen har blitt tykk.

  5. 5

    Avkjøl og server med Norvegia Ekstra Vellagret.

Tips

Hjemmelaget chutney og marmelade er perfekt å gi bort i gave. Kjøp små glass med lokk og lag din egen etikett, så har du en helt personlig vri på presangen.

Del denne oppskriften: