Pasjonsfruktmarmelade
Du vil garantert imponere gjestene dine dersom du byr på hjemmelaget pasjonsfruktmarmelade til ostekosen. Server chutney eller marmelade sammen med ost, på pannekaker, til ost og kjeks eller til annen kos. Helt nydelig!

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Del pasjonsfruktene i to og ta ut fruktkjøttet med en skje. Ha det i en kjele. 
- 2Grovhakk apriokosene. 
- 3Kok opp aprikoser, kjøttet fra pasjonsfrukten, sukker og vann. La det småkoke på middels varme i noen minutter. 
- 4Sil av kjerner/steiner og kok til all væsken har fordampet og marmeladen har blitt tykk. 
- 5Avkjøl og server med Norvegia Ekstra Vellagret. 
Tips
Hjemmelaget chutney og marmelade er perfekt å gi bort i gave. Kjøp små glass med lokk og lag din egen etikett, så har du en helt personlig vri på presangen.



