Pasjonsfruktmarmelade

Pasjonsfruktmarmelade

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Du vil garantert imponere gjestene dine dersom du byr på hjemmelaget pasjonsfruktmarmelade til ostekosen. Server chutney eller marmelade sammen med ost, på pannekaker, til ost og kjeks eller til annen kos. Helt nydelig!

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stk pasjonsfrukter
⅓ dl sukker
⅓ dl vann
100 g tørket aprikoser

Slik gjør du det

    1. Del pasjonsfruktene i to og ta ut fruktkjøttet med en skje. Ha det i en kjele.
    2. Grovhakk apriokosene.
    3. Kok opp aprikoser, kjøttet fra pasjonsfrukten, sukker og vann. La det småkoke på middels varme i noen minutter.
    4. Sil av kjerner/steiner og kok til all væsken har fordampet og marmeladen har blitt tykk.
    5. Avkjøl og server med Norvegia Ekstra Vellagret.
Tips!

Hjemmelaget chutney og marmelade er perfekt å gi bort i gave. Kjøp små glass med lokk og lag din egen etikett, så har du en helt personlig vri på presangen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Karina

    4 år siden
    Er det ferske eller tørket aprikoser?

    Kommenter  (0)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Karina, Det er snakk om tørkede aprikoser i denne oppskriften. Vi skal presisere dette i oppskriften. Takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat