Pasjonsfruktmarmelade
Enkel•30 min min
Du vil garantert imponere gjestene dine dersom du byr på hjemmelaget pasjonsfruktmarmelade til ostekosen. Server chutney eller marmelade sammen med ost, på pannekaker, til ost og kjeks eller til annen kos. Helt nydelig!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
5 stkpasjonsfrukter
-
⅓ dlsukker
-
⅓ dlvann
-
100 gtørket aprikoser
Slik gjør du det
-
1
Del pasjonsfruktene i to og ta ut fruktkjøttet med en skje. Ha det i en kjele.
-
2
Grovhakk apriokosene.
-
3
Kok opp aprikoser, kjøttet fra pasjonsfrukten, sukker og vann. La det småkoke på middels varme i noen minutter.
-
4
Sil av kjerner/steiner og kok til all væsken har fordampet og marmeladen har blitt tykk.
-
5
Avkjøl og server med Norvegia Ekstra Vellagret.