Ananaschutney

Ananaschutney

7
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på frisk og fyldig ananaschutney passer ypperlig når man ønsker det lille ekstra. Ostebord, tapas eller snacks til kosen på lørdagskvelden.

Ingredienser

100 g fersk ananas
1 stk liten bit fersk ingefær
1 ss vann
1 ss honning

Slik gjør du det

    1. I denne oppskriften på hjemmelaget chutney med ananas, starter du med å finhakke ananas. Skjær av en bit med ingefær og riv denne i et rivjern (zestjern). Legg alt dette i en gryte og fyll opp med vann.
    2. Kok forsiktig opp. La det putre i ca 10 minutter. Smak til med honning. Chutneyen tykner når det avkjøles. Ønsker du den mer flytende tilsetter du bare mer væske.
    3. Avkjøl og server med en god ost, f eks Norvegia Ekstra Vellagret.
Tips

Ønsker du en annen type chutney, bytter du ut ananas med den frukten du selv ønsker, f eks fersken eller plomme.

Kommentarer

  • Torgeir

    2 år siden
    Denne chutneyen så spennende ut!

     (0)

    • Elin

      2 år siden
      Enig med deg, Torgeir!

       (0)

      • Marit

        2 år siden
        Kult

         (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Takk for hyggelig tilbakemelding, Torgeir :) Anbefaler deg å prøve å lage, den er veldig god :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat