tablecloth-basil
Ananaschutney
(8)

Ananaschutney

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på frisk og fyldig ananaschutney passer ypperlig når man ønsker det lille ekstra. Ostebord, tapas eller snacks til kosen på lørdagskvelden.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

100 gfersk ananas
1 stkliten bit fersk ingefær
1 ssvann
1 sshonning
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. I denne oppskriften på hjemmelaget chutney med ananas, starter du med å finhakke ananas. Skjær av en bit med ingefær og riv denne i et rivjern (zestjern). Legg alt dette i en gryte og fyll opp med vann.
    2. Kok forsiktig opp. La det putre i ca 10 minutter. Smak til med honning. Chutneyen tykner når det avkjøles. Ønsker du den mer flytende tilsetter du bare mer væske.
    3. Avkjøl og server med en god ost, f eks Norvegia Ekstra Vellagret.
blue heart
Tips!

Ønsker du en annen type chutney, bytter du ut ananas med den frukten du selv ønsker, f eks fersken eller plomme.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff