Ananaschutney

Ananaschutney

Kommentarer 7
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på frisk og fyldig ananaschutney passer ypperlig når man ønsker det lille ekstra. Ostebord, tapas eller snacks til kosen på lørdagskvelden.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g fersk ananas
1 stk liten bit fersk ingefær
1 ss vann
1 ss honning

Slik gjør du det

    1. I denne oppskriften på hjemmelaget chutney med ananas, starter du med å finhakke ananas. Skjær av en bit med ingefær og riv denne i et rivjern (zestjern). Legg alt dette i en gryte og fyll opp med vann.
    2. Kok forsiktig opp. La det putre i ca 10 minutter. Smak til med honning. Chutneyen tykner når det avkjøles. Ønsker du den mer flytende tilsetter du bare mer væske.
    3. Avkjøl og server med en god ost, f eks Norvegia Ekstra Vellagret.
Tips!

Ønsker du en annen type chutney, bytter du ut ananas med den frukten du selv ønsker, f eks fersken eller plomme.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Torgeir

    1 år siden
    Denne chutneyen så spennende ut!

    Kommenter  (0)

    • Elin

      1 år siden
      Enig med deg, Torgeir!

      Kommenter  (0)

      • Marit

        1 år siden
        Kult

        Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Takk for hyggelig tilbakemelding, Torgeir :) Anbefaler deg å prøve å lage, den er veldig god :)

      Kommenter  (0)


  • Jasmine

    1 år siden
    Ananas er digg!

    Kommenter  (0)


  • Lars

    1 år siden
    Denne ble god!

    Kommenter  (0)

    • Eivind

      1 år siden
      Helt enig med deg, Lars

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat