Skip to main content

Ananaschutney

Enkel
30min

Oppskrift på frisk og fyldig ananaschutney passer ypperlig når man ønsker det lille ekstra. Ostebord, tapas eller snacks til kosen på lørdagskvelden.

3.6
(10)
Next ImageAnanaschutney

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
fersk ananas
1 stk
liten bit fersk ingefær
1 ss
vann
1 ss
honning

Fremgangsmåte

  1. I denne oppskriften på hjemmelaget chutney med ananas, starter du med å finhakke ananas. Skjær av en bit med ingefær og riv denne i et rivjern (zestjern). Ha ananas, ingefær og vann i en gryte.

  2. Kok forsiktig opp. La det putre i ca. 10 minutter. Smak til med honning. Chutneyen tykner når den avkjøles. Ønsker du den mer flytende tilsetter du bare mer væske.

  3. Avkjøl og server med god ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en annen type chutney, bytter du ut ananas med den frukten du selv ønsker, for eksempel fersken eller plomme.

Flere fristende oppskrifter