Pisket smør med yoghurt – Perfekt til grillmaten!
Enkel•15 min min
Luftig pisket smør med TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type – Perfekt til grillmaten! Smaksett det luftige smøret med det du liker best av urter eller grønnsaker. Prøv chimichurri urtesmør, pisket smør med rødbete og hvitløk, eller et med sitron, appelsin og aprikos.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pisket smør à la Chimicurri – Urtesmør
-
250 g
-
2 ss
-
6 kvisterfrisk persille
-
6 kvisterfrisk oregano
-
6 kvisterfrisk basilikum
-
2 stkfinhakket hvitløksfedd
-
1 stkfinhakket grønn chili
-
½ stksitron (saften)
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Pisket smør med appelsin, sitron og aprikos
-
250 g
-
2 ss
-
1 stksitron zest/revet skall
-
2 stkappelsiner zest/revet skall
-
6 stkfinhakket tørkede aprikoser
-
½ tssalt
Pisket smør med rødbet og hvitløk
-
250 g
-
2 ss
-
1 stkfinhakket ferdigkokt rødbet
-
2 stkfinhakket hvitløksfedd
-
4 stilkerfinhakket frisk timian
-
½ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Pisk romtemperert smør med yoghurt i en kjøkkenmaskin med ballongvisp, eller håndmikser, til smøret blir luftig og hvitt. Ha tålmodighet for det tar litt tid.
-
2
Ha i resten av ingrediensene som varierer smaken på smøret, og pisk det godt inn.