Rømmedipp

Myntedressing og Chilidressing

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull dipp eller dressing løfter måltidet. For de som liker det hett er chilidressingen en perfekt match, og for mildere typer er det kanskje mynte som fenger mest.

Antall porsjoner

Ingredienser

Mynte-rømme

3 dl TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
4 ss finhakket mynteblader
¼ ts salt
⅛ ts pepper
2 ss sitronsaft

Chili-rømme

1 ½ dl TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
1 stk knust hvitløksfedd
2 ts tabasco
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss sitronsaft
¼ stk finhakket chili

Slik gjør du det

    1. TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) blandes med finhakket mynteblader. Tilsett salt, pepper og sitronsaft. Denne dressingen er supergod til mat med masse krydder og som tilbehør til grillet haloumiost eller bakte grønnsaker.
      Tips!

      Om du ønsker en tzatziki-variant, bland i en halv revet agurk og et presset hvitløksfedd.

  1. Chilidressing

    1. TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) blandes med hvitløk, Tabasco, salt og pepper. Smak til med sitronsaft og finhakket chili.
Tips!

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat