placeholder image
0

Myntedressing og Chilidressing

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull dipp eller dressing løfter måltidet. For de som liker det hett er chilidressingen en perfekt match, og for mildere typer er det kanskje mynte som fenger mest.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Mynte-rømme

3 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
4 ssfinhakket mynteblader
¼ tssalt
teskjepepper
2 sssitronsaft

Chili-rømme

1 ½ dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
1 stkknust hvitløksfedd
2 tstabasco
½ tssalt
¼ tspepper
1 sssitronsaft
¼ stkfinhakket chili

Slik gjør du det

  • Myntedressing

    1. TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) blandes med finhakket mynteblader. Tilsett salt, pepper og sitronsaft. Denne dressingen er supergod til mat med masse krydder og som tilbehør til grillet haloumiost eller bakte grønnsaker.

      Tips:

      Om du ønsker en tzatziki-variant, bland i en halv revet agurk og et presset hvitløksfedd.

  • Chilidressing

    1. TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) blandes med hvitløk, Tabasco, salt og pepper. Smak til med sitronsaft og finhakket chili.

Tips:

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Kommentarer