Dilldressing, Estragondressing og Basilikumdressing
Enkel•10 min min
Basilikumdressing er som skapt for en sommerlig tomatsalat, og til rekene er dilldressing et sikkert kort. Vil du ha en dressing som kan erstatte bearnaisesausen til biffen? Da er estragondressing veien å gå.
Ingredienser
Antall porsjoner
Dilldressing
-
3 dl
-
3 ssfinhakket dill
-
2 sssitronsaft
-
1 tsfinrevet sitronskall
-
⅛ tskajennepepper
-
¼ tssalt
-
⅛ tspepper
Estragondressing
-
3 dl
-
4 ssfinhakket estragon
-
½ stkfinhakket sjalottløk
-
1 tshvitvinseddik
-
¼ tssalt
-
⅛ tspepper
Basilikumdressing
-
4 ssbasilikum
-
¼ tssalt
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Bland TINE Lettrømme 10%, dill, sitronsaft, sitronskall og krydder sammen til en dipp. Smak til om du synes den trenger mer sitronsaft eller krydder.
Tips
Passer perfekt til fisk og skalldyr.
Estragondressing
-
2
TINE Lettrømme 10% piskes stiv sammen med finhakket estragon, finhakket sjalottløk og hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper.
Tips
Dette er en dressing som kan erstatte en béarnaisesaus og passer veldig godt til grillet kjøtt.
Basilikumdressing
-
3
Plukk bladene fra en potte basilikum og grovhakk dem. Ha dem over i en blender sammen med litt salt. Tilsett TINE Lettrømme 10% og kjør dette til en fin og grønn dressing.
Tips
Denne passer veldig godt til en tomatsalat med mozzarellaost.