placeholder image
0

Dilldressing, Estragondressing og Basilikumdressing

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Basilikumdressing er som skapt for en sommerlig tomatsalat, og til rekene er dilldressing et sikkert kort. Vil du ha en dressing som kan erstatte bearnaisesausen til biffen? Da er estragondressing veien å gå.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Dilldressing

3 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
3 ssfinhakket dill
2 sssitronsaft
1 tsfinrevet sitronskall
teskjekajennepepper
¼ tssalt
teskjepepper

Estragondressing

3 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
4 ssfinhakket estragon
½ stkfinhakket sjalottløk
1 tshvitvinseddik
¼ tssalt
teskjepepper

Basilikumdressing

4 ssbasilikum
¼ tssalt
3 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)

Slik gjør du det

  • Dilldressing

    1. Bland TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme), dill, sitronsaft, sitronskall og krydder sammen til en dipp. Smak til om du synes den trenger mer sitronsaft eller krydder.

      Tips:

      Passer perfekt til fisk og skalldyr.

  • Estragondressing

    1. TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) piskes stiv sammen med finhakket estragon, finhakket sjalottløk og hvitvinseddik. Smak til med salt og pepper.

      Tips:

      Dette er en dressing som kan erstatte en béarnaisesaus og passer veldig godt til grillet kjøtt.

  • Basilikumdressing

    1. Plukk bladene fra en potte basilikum og grovhakk dem. Ha dem over i en blender sammen med litt salt. Tilsett TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme) og kjør dette til en fin og grønn dressing.

      Tips:

      Denne passer veldig godt til en tomatsalat med mozzarellaost.

Tips:

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Kommentarer