
Spinatsuppe med sprøstekte kikerter
En grønn vegetarsuppe med spinat og sprøstekte kikerter. Super middag til kjøttfri mandag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
RISTEDE KIKERTER
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 175 °C. Skyll kikertene godt og la renne av. Vend dem med olje, chili- og paprikapulver og salt. Spre utover et stekebrett dekket med bakepapir og stek i ovnen til sprø, ca. 40 minutter.
- 2
Hakk løk og hvitløk og fres blankt i smør. Tilsett spinat og fres til bladene faller sammen. Hell i grønnsaksbuljong og kok suppen i 5-10 minutter.
- 3
Kjør suppen jevn med stavmikser. Tilsett fløte og smak til med salt, pepper og muskat.
- 4
Kok suppen opp før servering og server med ristede kikerter, TINE® Petite Fraîche og grovt brød med smør.
Tips
Topp gjerne suppen med andre ting som for eksempel sprøstekt bacon, krutonger eller hardkokt egg.
Tips
Supper er både raskt og enkelt å lage, men det lønner seg å ha en stavmikser tilgjengelig. Da er det bare å kjøre suppen glatt i gryten slik at det ikke blir noe ekstra oppvask.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


