Skip to main content

Sopp- og løksuppe

Enkel
15min

Denne suppen er rask og enkel å lage. Hvorfor ikke ta oppmålte ingredienser med ut i skogen og koke den på primusen?

4.1
(83)
Next ImageSopp- og løksuppe

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
fersk sopp (i skiver)
1 stk
rødløk (hakket)
1 stk
purre (i skiver)
2 ss
hvetemel
3 dl
buljong (vann + 1 terning)
0.5 ts
salt og pepper
1 litt
persille

Fremgangsmåte

  1. Stek sopp, løk og purre i smør i 5–10 minutter. Dryss over mel og spe ut med melk og buljong. La suppen småkoke i ca. 5 minutter.

  2. Rør inn fløten og smak til med salt og pepper.

  3. Pynt med litt finhakket rødløk, persille og soppskiver på hver tallerken. Server suppen rykende varm.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter