Sopp- og løksuppe
Enkel
15min
Denne suppen er rask og enkel å lage. Hvorfor ikke ta oppmålte ingredienser med ut i skogen og koke den på primusen?
4.1
(83)

Ingredienser
Porsjoner
400 g
fersk sopp (i skiver)
1 stk
rødløk (hakket)
1 stk
purre (i skiver)
1 ss
2 ss
hvetemel
3 dl
buljong (vann + 1 terning)
1.5 dl
½ ts
salt og pepper
1 litt
persille
Slik gjør du
- 1
Stek sopp, løk og purre i smør i 5–10 minutter. Dryss over mel og spe ut med melk og buljong. La suppen småkoke i ca. 5 minutter.
- 2
Rør inn fløten og smak til med salt og pepper.
- 3
Pynt med litt finhakket rødløk, persille og soppskiver på hver tallerken. Server suppen rykende varm.
Trykk for å vurdere oppskriften