
Potetsuppe med sprøstekt bacon og persille
I denne oppskriften har poteten i kombinasjon med purre blitt til en rykende suppe med sprøstekt bacon og frisk persille.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Hakk løk, hvitløk og purre. Skrell poteter og skjær i terninger. Surr løk, hvitløk, purre og poteter i smør i et par minutter uten at det får farge.
Tips
Bruk gode poteter, for eksempel mandelpoteter, for ekstra god smak. - 2
Hell over melk og buljong og kok i ca. 20 minutter, eller til potetene er myke.
- 3
Skjær baconet i strimler. Sprøstek det mens suppen koker.
- 4
Miks suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Server med bacon, persille og olivenolje.
Tips
Lag gjerne en persilleolje og ringle over suppen ved servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

