Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt
Enkel•20 min min
En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
12 dlvann
-
2 stkhønsebuljongterninger
-
2 pakkernudler
-
1 stkstor gulrot , i strimler
-
100 gsjampinjong , delt i to
-
100 gblomkål , i buketter
-
100 gaspargesbønner , delt i to
-
400 gstrimlet svinekjøtt
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 stklime , saften
Slik gjør du det
-
1
Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.
-
2
Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.
Tips
Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.
-
3
Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.