Håndkle og blad
Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt
(1313)

Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
12 dlvann
2 stkhønsebuljongterninger
2 pakkernudler
1 stkstor gulrot, i strimler
100 gsjampinjong, delt i to
100 gblomkål, i buketter
100 gaspargesbønner, delt i to
400 gstrimlet svinekjøtt
½ tssalt
¼ tspepper
1 stklime, saften
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.
    2. Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.

    3. Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.
Blått hjerte
Tips!

For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat