placeholder image
0

Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

12 dlvann
2 stkhønsebuljongterninger
2 pakkernudler
1 stkstor gulrot, i strimler
100 gsjampinjong, delt i to
100 gblomkål, i buketter
100 gaspargesbønner, delt i to
400 gstrimlet svinekjøtt
½ tssalt
¼ tspepper
1 stklime, saften

Slik gjør du det

    1. Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.
    2. Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.

      Tips:

      Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.

    3. Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.

Tips:

For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.

Kommentarer