Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

0
16
Enkel20 min
En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 12 dl
    vann
  • 2 stk
    hønsebuljongterninger
  • 2 pakker
    nudler
  • 1 stk
    stor gulrot , i strimler
  • 100 g
    sjampinjong , delt i to
  • 100 g
    blomkål , i buketter
  • 100 g
    aspargesbønner , delt i to
  • 400 g
    strimlet svinekjøtt
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 stk
    lime , saften

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.

  2. 2

    Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.

    Tips

    Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.

  3. 3

    Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.

Tips

For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.

Del denne oppskriften: