Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.

Ingredienser

Antall porsjoner

12 dl vann
2 stk hønsebuljongterninger
2 pakker nudler
1 stk stor gulrot , i strimler
100 g sjampinjong , delt i to
100 g blomkål , i buketter
100 g aspargesbønner , delt i to
400 g strimlet svinekjøtt
½ ts salt
¼ ts pepper
1 stk lime , saften

Slik gjør du det

    1. Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.
    2. Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.
      Tips!

      Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.

    3. Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.
Tips!

For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat