placeholder image
2

Kremet rotgrønnsaksuppe

(54)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

I Norge har vi lange tradisjoner for å bruke våre gamle rotgrønnsaker i kosten. Dette er en smakfull suppe.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

6 stkpoteter
½ stksellerirot
3 stkgulrøtter
1 lhønsebuljong
½ tsestragon
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 tssalt
¼ tsnykvernet pepper
2 ssfersk timian

Slik gjør du det

    1. Skrell potet, sellerirot og gulrot og skjær dem i terninger.
    2. Kok opp buljong med estragon i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke til bitene er myke, 15–20 minutter.
    3. Kjør blandingen i en blender eller bruk stavmikser til å mose grønnsakene med. Hell alt tilbake i kjelen.
    4. Rør inn crème fraîche i suppen og la alt få et oppkok. Smak til med salt og pepper.
    5. Topp suppen med en klatt crème fraîche og timian.

Tips:

Velg den crème fraîche-typen du liker best. Her er det mange typer å velge mellom!

Kommentarer