Grønnsakssuppe med pølse
Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk gulrot
- 0.5 stykk sellerirot
- 3 stykk mellomstore potet
- 6 stykk wienerpølse
- 0.5 stykk purre
- 1 l vann
- 2 stykk grønnsaksbuljong
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 ss hakket persille
Slik gjør du
1
Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.
TipsHvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.
2
Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.
3
Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.
TipsSuppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.