Skip to main content

Grønnsakssuppe med pølse

Enkel
20min

Denne enkle, men veldig gode suppen lager du på 1–2–3. En hverdagsoppskrift både barn og voksne setter pris på.

3.5
(1096)
Next ImageGrønnsakssuppe med pølse

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
gulrot
0.5 stk
sellerirot
3 stk
mellomstore potet
6 stk
wienerpølse
0.5 stk
purre
1 l
vann
2 stk
grønnsaksbuljong
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
hakket persille

Tilbehør:

4 skiver
brød

Fremgangsmåte

  1. Skjær gulrot, sellerirot, potet og pølse i terninger, og purre i skiver. Legg alt over i en kjele, ha i vann og smuldre i buljong.

    Tips

    Hvis du har dårlig tid, kan du bruke frosne grønnsaker.

  2. Kok i 15 minutter eller til grønnsakene er møre.

  3. Smak til suppen med salt og pepper. Server med persille og brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Suppen er like god uten pølser, dersom du ønsker en vegetarsuppe.

Flere fristende oppskrifter